Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Gümrük Müdürlüğü Derince'ye geri geliyor

2010 yılında Körfez ilçesi Yarımca'ya taşınan Derince Gümrük Müdürlüğü, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un Ankara'da yaptığı girişimler sonucu yeniden Derince'ye taşınıyor

Başkan Bulut'un temasları sonuç verdi

Derince Gümrük Müdürlüğü'nün farklı bir ilçeye taşınmasının, Derince ilçesinde ticari hayat için dezavantaj olduğunun bilinciyle hareket eden Başkan Bulut, yeniden göreve geldiği günden itibaren Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. İlçe halkının bu yöndeki talebini de dikkate alan Başkan Bulut, bakanlık düzeyinde yaptığı çalışmalardan sonuç aldı. Başkan Bulut'un temaslarının ardından Gümrük Müdürlüğü'nün yeniden Derince'ye taşınması için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda onay yazısı imzalandı. Başkan Bulut, Gümrük Müdürlüğü'nün taşınacağı yer için de önceden hazırlığını yapmıştı. Derince Gümrük Müdürlüğü bundan sonra Deniz Mahallesi'nde İSU'nun kullandığı binanın üst katlarında faaliyetlerini sürdürecek. Böylece limanın özelleşip büyük ticari hamleler yapmasıyla beraber Gümrük Müdürlüğü'nün de ilçeye dönmesiyle, başta Deniz Mahallesi olmak üzere Derince ticari hayatını daha canlı günler bekliyor.

Otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu projesi

Bu büyük müjdeyi de Derince halkıyla paylaşan Başkan Bulut 'Biz bütün hizmetlerimizi halkımızın menfaatlerini ve ilçemizin önceliklerini göz önünde tutarak hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda limanla ilgili yaşanan özelleştirme süreci ve bunun Derince'nin ticari yaşamına sunacağı katkıyı düşünerek Gümrük Müdürlüğü'nün yeniden ilçemize kazandırılması yönünde çalışmalar yaptık. Bugün itibariyle artık Gümrük Müdürlüğü'nün yeniden Derince'ye taşınacağını halkımıza müjdeleyebilirim. Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı Deniz Mahallesi’ndeki binanın hazır hale getirilmesi için çalışmalara da başlandı. Ayrıca yine bu kapsamda değerlendireceğimiz otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu projemizin tamamlanması ile birlikte Derince, büyük bir kazanım daha elde etmiş olacak. Tüm bu yaşananlar başta Deniz Mahallesi olmak üzere Derince'mizdeki ticari hayatı daha da renklendirecek' dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
36 Kez Görüntülendi.
Damızlık Koç Desteğiyle Kuzulama Oranları Arttı
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanayi Sitesinde Acı Olay
İZMİT
9 Kez Görüntülendi.
Fatma Kaplan Hürriyet’ten Yandaş Basın Eleştirisi
ASAYİŞ
61 Kez Görüntülendi.
Körfez’de, Uyuşturucu Operasyonu
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
 Derince’de, Kumar Operasyonu
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Yeşilyurt Spor Vadisi’nde Çevre Dostu Adım
ASAYİŞ
30 Kez Görüntülendi.
Derince’de, Kumar Operasyonları
EKONOMİ
39 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu Kasım Ayı Dış Ticaret Verilerini Açıkladı
ASAYİŞ
78 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Geniş Çaplı Asayiş Uygulaması
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
GTÜ, Araştırma Üniversiteleri Sıralamasında İstikrarını Korudu