Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

BAŞSİAD, 5 yılını planlıyor

Geçtiğimiz yıl kurulan ve her geçen gün büyüyen Başiskele Sanayici ve İş Adamları Derneği, düzenlediği çalıştayda yeni yol haritasını üyelerle birlikte belirledi

BAŞSİAD'tan bir ilk daha

İşadamı Barış Arat´ın önderliğinde geçtiğimiz yıl kurulan ve Başiskele´nin ilk `SİAD´ı olma özelliği taşıyan BAŞSİAD, kısa sürede büyüdü ve düzenlediği etkinliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başardı. BAŞSİAD son olarak ta geçtiğimiz hafta sonu Kartepe Green Park Otel'de çalıştay gerçekleştirdi. Çalıştaya BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, Genel Sekreter Şener Özen ve yönetim kuruluda katıldı.

ÜYELER İLGİ GÖSTERDİ

Üyelerin büyük ilgi gösterdiği çalıştay, 6 oturum halinde gerçekleştirildi. Yıllık eğitim planlamaları ve fuar takviminin de masaya yatırıldığı çalıştayda; üyeler arasında iletişimin daha da kuvvetlenmesi amacıyla adımlar atılması kararlaştırıldı. TÜYAP'ın ilimizde gerçekleştireceği SANTEK'16 fuarıyla ilgili olarak ta değerlendirmelerde bulunuldu.

YENİ DÖNEM YENİ PROJELER

Çalıştay sonrasında değerlendirmede bulunan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, "Kurulduğu günden bu yana giderek büyüyoruz. Bu doğrultuda da gelecek planlamalarımızı bu çalıştayla masaya yatırmak istedik. Çünkü üyelerimizin fikirleri bizler için çok önemli. Yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projeleri onlara anlattık.

5 YILI PLANLIYORUZ

Çok yararlı ve faydalı bir çalıştay oldu. Üniversite ile iş birliğinin arttırılması, TÜYAP'ın ilimizde gerçekleştireceği SANTEK'16 fuarlarında yer almamız gibi konular büyük ilgi gördü. TÜYAP yetkililerinden de bu konuda bilgi aldık. Biz sadece bugünü değil, önümüzdeki 5 yılı da düşünerek bir planlama yapıyoruz. İlerleyen günlerde yeni adımlar atacağız ve bunu kamuoyuna da duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
55 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
27 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
122 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
171 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor