Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Belediyesi Spor Yapma Olanağını Tüm Körfezlilere Sunuyor

Türkiye’nin görünen yüzü ve dünyaya açılan penceresi haline gelen Körfez, spora yönelik yatırımları artırarak devam ettiriyor.

 Körfez’de Sağlıklı ve Zinde Bir Toplum Oluşuyor

Spor, farklı dünyalar arasında köprü kurarak farklı kültürlerden gelen insanları birleştiren bir güce sahiptir. Bu nedenle spor kültürünü geliştirerek, düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmış, sağlıklı ve zinde bir toplum yaratmak amacında olan Körfez Belediyesi, etkin ve yaygın spor ilkesinden hareket ederek spor yapma olanağını tüm Körfezlilere sunuyor.

Spor Malzemeleri Kısa Süre İçerisinde Bütün Okullara Dağıtılacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatlarıyla okullara spor malzemesi yardımı yapmaya başlayan Körfez Belediyesi, okullardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçları tespit ederek spor malzemelerini okullara ve öğrencilere ulaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen cumhuriyet koşusuna katılan okullara yarışma sonrası spor malzemelerini dağıtan belediye ekipleri, hazırlanan spor paketi kolilerini kısa süre içerisinde bütün okullara dağıtmış olacak.

Düzenlenen malzeme dağıtım programına öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yanı sıra Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ’da katılarak okullara yapılan bu denli önemli yardımların çocukların geleceğini olumlu etkilediğini ifade etti. Okutan, “Okullarımızda öğrencilerimizi spora yönlendirmek amacıyla yapılan malzeme yardımının onları spor yapmaya teşvik edeceğine inanıyorum. Bu yardımlarından dolayı Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çocuklarımıza Sporu Sevdirmeliyiz

Körfez’deki okullarda tespit edilen spor malzemesi ihtiyacı olan futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton topları, fileler, raketler ile yelek ve şapkaları okul müdürlerine ve beden eğitimi öğretmenlerine teslim eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sağlıklı nesiller yaratmak ve yaşatmak için siz değerli öğretmenler ve öğrenciler, her zaman sporun içinde olmalısınız. Vücudumuzun ve beynimizin sağlığını korumak öncelikle sporla olur” dedi. Başkan Baran, “Gençlerimiz ve çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, daha güçlü, çevik ve zinde olabilmeleri için el birliği ile çocuklarımıza sporu sevdirmeliyiz. Bu onların eğitimine de olumlu yansıyacaktır” dedi.

Düzenlenen malzeme dağıtım töreninde öğrenciler Başkan Baran’a büyük ilgi gösterdi. Öğrencileri ve velileri kırmayan Başkan Baran, onlarla birlikte tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
58 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Güvenli Okul” Denetimleri Yapıldı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Çınarları Güne Sporla Başlıyor
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
11 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
38 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
24 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
36 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı