Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

IŞİD operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı

3 ilde terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonlarda Kocaeli’de gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Terör örgütü IŞİD’e yönelik 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli olarak düzenlenen operasyonlarda Kocaeli ve Konya illerinde tespit edilen çok sayıda adreste arama yapıldı. Operasyonlarda 50’den fazla kişi gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde tespit edilen adreslere de eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
Gebze Adliyesine sevk edildi.
Karamürsel, Gebze, Dilovası ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlılar tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
27 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
6 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi