Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

AYLIK 158 BİN LİRAYA KİRALANDI

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 Liraya kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

 Aypark firması aylık muhammen bedeli 158 bin Lira olan otopark için 100 Lira arttırarak 158 bin 100 Lira teklif verdi. 3 yıl kira bedeli peşin olan Belsa kapalı otoparkından İzmit Belediyesi’nin kasasına KDV hariç 5 milyon 691 bin 600 Lira gireceği kaydedildi.

Encümen’de, Karabaş Mahallesi’ndeki  asansörlü otoparkın kiralama ihalesi de yapıldı. Aylık muhammen bedeli   3500 Lira olan bu otoparkın ihalesine de tek kişi katıldı. Hikmet Naz adına ihaleye katılan Aydoğan Kör, 3 bin 550 Lira ile asansörlü otoparkın yeni kiracısı oldu. Buradaki kira süresinin de 3 yıl ve peşin olacağı bildirildi.

Belediye Encümeni’nde bazı yerler de ihale yöntemiyle kiraya verildi. Buna göre, Ömerağa Mahallesi Pertev Paşa Caddesi’nde bulunan kafeterya aylığı 2 bin 475 Liraya Murat Gündüzalp tarafından,  Ömerağa Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki gazete satış yeri aylığı 200 Liraya Metin Başlılar tarafından, Sanayi, Cumhuriyet ve Yenidoğan mahallerindeki üç adet teknik alt yapı alanları aylığı 3 bin 415 Liraya Avea tarafından,  Hacıhasan Mahallesi Kolaylı Sokak’taki kütüphane ve lokal aylığı 100 Liraya Genç Nesil ve Spor Kulübü Derneği tarafından, Körfez Mahallesi Rıza Paşa Caddesi’ndeki açık depolama alanı aylığı 600 Liraya Lefa Temsilcilik İthalat İhracat  firmasınca, Tepecik Mahallesi Fethiye Caddesi’ndeki kitap satış yeri aylığı 670 Liraya Bahaddin Kılıç tarafından ve Körfez Mahallesi Hafız Binbaşı Caddesi Adliye yanındaki büfe- çay bahçesi de aylığı 4500 Liraya  Mehmet Ali Bahadır Özgürler tarafından kiralanırken, Malta Mahallesi Yurdum Caddesi’ndeki  145 metrekarelik dernek lokali için talipli çıkmadı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
114 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı