Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KOTO’dan geleceğe çifte yatırım

Kocaeli Ticaret Odası, İzmit Kavram Temel Lisesi ve İzmit İhtiyaç Akademi ile protokol imzaladı.

Yapılan işbirliği ile oda üyeleri, birinci dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin çocukları, her iki kurumun eğitim hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek 
Oda üyelerinin her alanda ayrıcalıklı hizmet alabilmesi için sayısız işbirliğine imza atan Kocaeli Ticaret Odası, gelecek nesillere yatırım yapmaya devam ediyor. Bu amaçla imzaladığı protokollere bir yenisini ekleyen KOTO, İzmit Kavram Temel Lisesi ve İzmit İhtiyaç Akademi ile işbirliği yaptı. Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törende protokolü KOTO adına Oda Genel Sekreteri Oktay Baltalı, Kavram Temel Lisesi ve İhtiyaç Akademi adına da Kurucu Müdürü Handan Kümeli imzaladı. Törende KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Koçak, Murat Altun ile 15. Meslek Komitesi Başkanı Fatih Ekinci de hazır bulundu. 
KÜMELİ’DEN KAPSAMLI BİLGİLENDİRME 
Oda Genel Sekreteri Baltalı, işbirliğinin taraflar ve oda üyeleri için hayırlı olması temennisinde bulunurken, Handan Kümeli ise kurumların hizmetleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Kümeli şöyle konuştu; “ Biz, Kavram Eğitim Kurumları olarak eğitimde son 1,5 yıldır yaşanan yeni süreçle birlikte 25 yıllık dershanecilik birikimimizi lise düzeyinde eğitim ve öğretim hizmetine taşıdık. 9-10-11 ve 12.sınıflara eğitim öğretim hizmeti verdiğimiz Özel İzmit Kavram Temel Lisemizde de amacımız, öğrencilerimizi hem hayata hem de ilerde girecekleri sınavlara hazırlamak. İhtiyaç Akademi ise öğrencinin yükseköğrenimden sonra hayata atılmak için gireceği KPSS, ÖABT vb. sınavlara hazırlanacağı bir kurumumuz. Bünyemizdeki kurumlarda halen deneyimli ve alanında uzman 50 öğretmen görev yapmaktadır. Biz, Kocaeli ilinde 2003 yılından beri eğitim sektöründe hizmet veren bir kurumuz. Kocaeli halkı, eğitime büyük önem veriyor, çocuklarının kendilerinden daha iyi bir geleceği olsun istiyorlar ve bunun için ciddi maddi fedakarlıkta bulunuyorlar. Biz eğitimcilerinin de bu fedakarlıkta bir katkısı olsun istiyoruz. Kocaeli’de eğitimin kalitesinin yükselmesi ve sınavlarda öğrencilerimizin başarılarının artması için geçmişte olduğu gibi gelecekte de üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Kocaeli Ticaret Odası’na bize gösterdikleri güven ve verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolunda Kaçak Sigara Filtresi Operasyonu
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetimi Gündemi Değerlendirdi
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ata Tohumuyla İlk Hasat Gerçekleşti
TEKNOLOJİ
34 Kez Görüntülendi.
GTÜ Blockchain Takımı ETH İstanbul’da Birincilik Kazandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Vergi Kaçakçılığı Hükümlüsü E.T. Körfez’de Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği U20 Ragbide Zirveye Yürüyor
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu
KÖRFEZ
235 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in, yaşadığı acı kayıp
ASAYİŞ
68 Kez Görüntülendi.
Can Holding’e Kara Para Operasyonu: 121 Şirkete El Konuldu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Güvenli Okul” Denetimi: 8 Okul ve Çevresi Kontrol Edildi