Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

“KANDIRA, TURİZMDE 1 NUMARA OLACAK”

Kocaeli- Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliğinin genel kurul toplantısı ,Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı gündemi olarak belirlenen 2014 yılı kesin  hesabın görüşülmesi ve ibra edilmesi, 2016 yılı ve çok yıllı tahmini bütçesinin görüşülmesi ve ibra edilmesi, 2016 yılı aidatının belirlenmesi, birlik encümen üye seçimi maddeleri oylamaya sunularak görüşüldü.Başkan Köken başkanlığını yaptığı Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi genel kurul toplantısını 2015 yılının olağan genel kurul toplantısının hepimize hayırlı olmasını diliyorum diyerek   başlattı. Kıyı gelişim koruma birliğimizin ayakta kalması ve  gelecekte de güzel işleryapması adına birliğimizi faaliyetlerini arttıralım diyen Başkan Köken; ilçedeki turizmin gelişmesi ve çeşitlenmesi için fikirleri bir bir dinledi.
Başkan Köken; “ İlçemizin geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi için turizm çalışmalarımıza önem vereceğiz”
Fuarlarda Kandıra bezi, Kandıra yoğurdu, Kandıra hindisi tanıtımı konusunda fikir alışverişinde bulunan  üyelerin düşüncelerini değerlendiren Başkan, bu ürünleri ortaya çıkarabilecek yatırımların yapılması için çalışmaların  başlatılmasını ve sonraki  aşamada ise  ürünlerin tanıtımları için çalışmaların sıklaştırılması gerektiğini ifade etti.Kandıra bezi üretiminin yaygınlaşması ve seri üretimin sağlanmasına yönelikte gerekli çalışmaların başlatılmasına yönelik de görüşlerin belirtildiği toplantıda  Başkan Köken, hepimizin göstereceği çabalarla ön plana çıkartacağımız ilçemizin tanıtımında gerekli olan ne ise  yerine getireceğiz dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu
KÖRFEZ
216 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in, yaşadığı acı kayıp
ASAYİŞ
68 Kez Görüntülendi.
Can Holding’e Kara Para Operasyonu: 121 Şirkete El Konuldu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Güvenli Okul” Denetimi: 8 Okul ve Çevresi Kontrol Edildi
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Anne ve Kızı Evlerinde Ölü Bulundu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol Konforu İçin Hızlı Müdahale
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde, İntihar Vakası
ASAYİŞ
73 Kez Görüntülendi.
Darıca’da İş Yeri Kurşunlama Olayında Organizatör Tutuklandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Kaçak Tütün Operasyonu: 206 Bin Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
126 Kez Görüntülendi.
KOTO Teknik Koleji Yeni Döneme Coşkulu Törenle Başladı