Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kartepe Belediyesi’nden vergi uyarısı

Kartepelilerin, 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım 2015 tarihine kadar tahsil edilecek.

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisi sorumlusu Mustafa Kuzu, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Emlak ve İşyerleri Çevre Temizlik Vergilerinin 2. taksit ödemeleri için belediye hizmet binası, Uzunçiftlik’teki Kaymakamlık binası önündeki tahsilat bürosu, Ziraat Bankası Kartepe Şubesi’nin TR 53 0001 0021 8911 7662 9450 07 nolu hesap numarası, PTT Şubelerinden Kartepe Belediyesi 234789 nolu posta çek hesabı ve e-belediyecilik uygulaması çerçevesinde www.kartepe.bel.tr adreslerinden ödeme yapabileceklerini bildirdi.

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, vatandaşların vergilerini daha rahat ödeyebilmeleri ve cezalı duruma düşmemeleri için belirtilen tarihlerde vergilerini ödemeleri gerektiğini kaydetti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
40 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
8 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
126 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında