Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan, ‘’Kalkınmayı milletçe yapmalıyız’’

Kentin sosyal, sanat, ekonomik ve sağlık alanında faaliyet gösteren STK’lar, Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya gelmeye devam diyor

Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle her ortamda bir araya gelerek, kent üzerindeki farklı yaklaşımları dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şehrimizin önemli değerlerinden Gaziantepliler Dernekler Federasyonu, Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yönetimi ve Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği ile Büyükşehir Belediyesi’nin merkez binasındaki çalışma ofisinde bir araya geldi.

 AHLAKLI BİÇİMDE VAZİFEMİZİ YERİNE GETİRMELİYİZ

Gaziantepliler Derneği Başkanı Hasan Özaygut, Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı ve KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman ve yönetimleriyle bir araya gelerek, STK’ların çok önemli sosyal bir vazifeyi icra ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Gerek Kocaeli’miz, gerekse Türkiye’miz dünyanın en çok göç alan memleketlerinden birisidir. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek öncelikli görevlerimizden birisidir. Mutlu ve huzurlu vatandaşların yaşamlarını sürdürmesi her şeyden önemlidir. Şunu belirtmem gerekir ki; kalkınmayı milletçe yapmalıyız. Her ferdimiz sorumluluğunu yerine getirerek, hangi noktada görev yaptığımızı düşünmeden ahlaklı bir şekilde vazifemizi yerine getirmeliyiz” dedi.

 ÜLKEMİZ SANATÇILARIN ELLLERİNDE YÜKSELECEKTİR

Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği ile olan görüşmesinde Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz ve Kocaeli’miz değişiyor, güzelleşiyor. Bunu el birliği ile gerçekleştiriyoruz. 2004’te göreve geldiğimiz günden bu yana Kocaeli, çok değişti ve güzelleşti. Kocaeli’nin plâjlarında temiz denizin sembolü olan Mavi Bayraklar dalgalanıyor artık. Sanata ve sanatçıya olan desteğimiz ve kültür programlarımız devam ediyor. Başta sizler olmak üzere sanata sahip çıkan derneklerimizi kutluyorum. İnanıyorum ki; ülkemiz sanatçıların ellerinde yükselecektir” şeklinde konuştu.

 KOÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’Nİ KUTLUYORUM

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman ve yönetiminin ziyaretinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere ve eğitim gören tüm çocuklarımıza şehrimizde her türlü katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Gebze’mizde kurmakta olduğumuz Bilişim Vadisi, Kocaeli’nde okuyan bütün 6’ncı sınıf öğrencilerimize her yıl verdiğimiz bilgisayarlar, düzenlediğimiz Kocaeli Kitap Fuarları, kentimizin her köşesindeki kültür merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları inşa ettik. Etmeye de devam ediyoruz. Kısacası model ve modern Kocaeli hedefine doğru, emin adımlarla ilerliyoruz. İşte burada KOÜ Diş Hekimliğimizin de şehrimize büyük katkıları oluyor. Hem tedavi hem de eğitim alanında ülkemizin ihtiyacı olan gençlerimizi yetiştiriyor. Bunun için fakültemizin yönetimine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
1 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
4 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
3 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
126 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında