Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

KOTO, TBMM’ye çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, 26. Dönem Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel dosyayı sundu

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fuat Berna, Mehmet Temizel, Murat Altun, Semih Barış, Şahin Kaya, Yusuf Koçak’ın yer aldığı KOTO heyeti 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde seçilen Kocaeli milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti. 
DOSYA SUNDULAR
Sırasıyla AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret eden KOTO heyeti, odanın milletvekilleri için hazırladığı ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel çalışmanın genişletilmiş halini sundu. 
‘GÜNDEME GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Başkan Özdağ, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde kentin ve Kocaeli iş dünyasının sorunları ile çözüm önerilerini içeren dosyayı milletvekili adaylarına sunduklarını ancak dosyayı daha da detaylandırdıklarını ifade ederek, “Ülkemizin, şehrimizin, iş dünyamızın ve ticaretimizin önündeki engelleri, beklentilerimizi ve bu engellerin aşılması için geliştirdiğimiz çözüm önerilerimizi içeren dosyayı vekillerimizle paylaşıyoruz. Çözümü noktasına kadar da gündeme getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 
İŞ DÜNYASININ VEKİLLERİNE ZİYARET 
Milletvekilleri tarafından samimi karşılanan KOTO heyeti, iş dünyasından milletvekilliğine seçilen KOTO heyeti, Eskişehir Ticaret Odası eski Başkanı- AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve TÜMSİAD geçmiş dönem Genel Başkanı- AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert’e de konuk oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de, eğlence dolu unutulmaz etkinlik düzenlendi
DERİNCE
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den, korsan servis denetim
İZMİT
19 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi, Avrupa’yı keşfetmek isteyen, gençler için seminer düzenleyecek
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de, büyük Aile Hekimliği sempozyumu,
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Aldatıcı görüşmeler yaparak müştekilerden
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
İlkokul öğrencilerine, ‘sıfır atık’ etkinliği
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Daha çok çalışacağız”
ASAYİŞ
150 Kez Görüntülendi.
Feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.