Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KOTO, TBMM’ye çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, 26. Dönem Kocaeli Milletvekillerini ziyaret ederek ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel dosyayı sundu

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fuat Berna, Mehmet Temizel, Murat Altun, Semih Barış, Şahin Kaya, Yusuf Koçak’ın yer aldığı KOTO heyeti 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde seçilen Kocaeli milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti. 
DOSYA SUNDULAR
Sırasıyla AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret eden KOTO heyeti, odanın milletvekilleri için hazırladığı ‘Kocaeli’nin sorunları ve çözüm önerileri’ isimli özel çalışmanın genişletilmiş halini sundu. 
‘GÜNDEME GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Başkan Özdağ, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde kentin ve Kocaeli iş dünyasının sorunları ile çözüm önerilerini içeren dosyayı milletvekili adaylarına sunduklarını ancak dosyayı daha da detaylandırdıklarını ifade ederek, “Ülkemizin, şehrimizin, iş dünyamızın ve ticaretimizin önündeki engelleri, beklentilerimizi ve bu engellerin aşılması için geliştirdiğimiz çözüm önerilerimizi içeren dosyayı vekillerimizle paylaşıyoruz. Çözümü noktasına kadar da gündeme getirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 
İŞ DÜNYASININ VEKİLLERİNE ZİYARET 
Milletvekilleri tarafından samimi karşılanan KOTO heyeti, iş dünyasından milletvekilliğine seçilen KOTO heyeti, Eskişehir Ticaret Odası eski Başkanı- AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ve TÜMSİAD geçmiş dönem Genel Başkanı- AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert’e de konuk oldu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
22 Kez Görüntülendi.
Derince’de Fidanlar Umutla Toprakla Buluştu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Üniversite Gençlerine Eğitim Desteği
KOCAELİ
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Müteahhitlerinden Kentsel Dönüşüme Tam Destek
YAŞAM
219 Kez Görüntülendi.
Cevriye Avcı ve Özcan Sevinç Hayatlarını Birleştirdi
KOCAELİ
54 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı