Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

24 yaşındaki genç intihat etti

Kocaeli'de, 24 yaşındaki Ömer Demir ailesine, "Size iyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti" yazılı not bıraktıktan sonra kendini kablo ile satarak intihar etti.

Kartepe Köseköy Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan ve çalıştığı iş yerinde kalan Ömer Demir (24) kendisini asarak intihar etti. Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanlar, Demir'i elektrik kablolarıyla tavana asılı halde görünce hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Demir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Demir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. İntihar ederek yaşamına son veren Ömer Demir'in geçtiğimiz Cuma günü memleketi Zonguldak'tan çalışmak için Kartepe'ye geldiği ve burada yatılı kaldığı belirtildi. Ömer Demir'in intihar etmeden önce ailesine not bıraktığı öğrenildi. Demir'in bıraktığı notta "İyi bir evlat olamadım. Ömrüm hatalarla geçti. Son kez hata yapıyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" yazdığı öğrenildi.

CESEDİNİ İŞ ARKADAŞLARI BULDU

Köseköy Sanayi Sitesi'nde galvaniz üretimi yapan bir işyerinde çalışan Ömer Demir, kendisini kablo ile tavana asarak intihar etti. Sabah iş yerine gelenler Ömer Demir'in cesediyle karşılaşarak polisi aradı.

İŞ YERİNDE KALDIĞI BELİRLENDİ

Ömer Demir'in bir süre önce Zonguldak'tan Kocaeli'ne gelerek işyerinde çalışmaya başladığı, iş yerinde kaldığı belirtildi. Ömer Demir'in cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri
İZMİT
14 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden Gençlere Avrupa Fırsatları Semineri
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Operasyon
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Hayat Kimya’nın Trijenerasyon Tesisi İki Ödül Kazandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Gıda Denetimlerini Sıklaştırdı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademik Birikimini Dijital Dünyaya Taşıyor