Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Yatırım Ve Atılıma 2016 Yılıyla Devam Edilecek

Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekliyor.

Hereke Bölgesinde Hummalı Çalışmalar Gerçekleştirildi
Körfez Belediyesi, 30 Mart'ın ardından kent genelinde başlattığı milyonlarca liralık yatırımlarla Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce yapımına başlanılan Hereke Bölgesinde Mehmet Birol Caddesi ve Ali Bey Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu. 
Körfez’in Yolları Kaliteli Ve Konforlu
Köylerde dahil olmak üzere 36 mahallede gerçekleştirdiği kilometrelerce asfalt çalışması ile yol hizmetlerinde büyük aşama kaydeden Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekliyor. Yol çalışmaları kapsamında birçok mahallede şantiye kuran Körfez Belediyesi, özellikle köylerde gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile ulaşım ihtiyacı konusunda büyük aşama kaydetti.
Yoğun Tempoyla Çalışılıyor
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yukarı Hereke, Aşağı Hereke Mahallesi, Kışladüzü Mahallesi, Kuzey Mahallesinde yapılan fizibilite ve incelemelerin ardından bazı toprak yollar asfaltlanarak bölge ve mahalle halkının hizmetine sunuldu. Ekipler, mahallelerde ikinci kat asfalt atımına başlandığı, iklim şartları elverdiği sürece Körfez’de 2016 yılında da asfaltlama çalışmalarına devam edileceğini belirttiler.
2015 Yılı Yatırım Ve Atılım Yılı Oldu
2015 yılı içerisinde 55 bin ton asfaltı Körfez’in yollarına ve sokaklarına seren Belediye Başkanı İsmail Baran, 2016 yılı içerisinde de aynı şekilde rekor düzeyde asfalt serimi planladıklarını ifade etti. Başkan Baran yeni yollar açarak kale gibi duvar örmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Başkan Baran, “Körfez’in her noktasına hizmet veriyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Halkımızın dertleriyle dertleniyor, sevinçleriyle seviniyoruz. Bizim tek derdimiz var hizmet etmek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri
İZMİT
14 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden Gençlere Avrupa Fırsatları Semineri
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Operasyon
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Hayat Kimya’nın Trijenerasyon Tesisi İki Ödül Kazandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Gıda Denetimlerini Sıklaştırdı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademik Birikimini Dijital Dünyaya Taşıyor