Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

GÖRME ENGELLİLER SATRANÇTA YARIŞTI

İzmit Belediyesi ve HürGör Görme Engelliler Spor Kulübü katkılarıyla görme engelliler arasında satranç turnuvası düzenlendi.

 İzmit Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen turnuva büyük ilgi gördü. Kocaeli HürGör Spor Kulübü Başkanı Pınar Çatalkaya, satranç etkinliği ile görme engellilerin de neleri başarabildiklerini herkese bir defa daha gösterdiklerini  belirterek “ bize her türlü desteği sağlayan ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

 

 Büyük bir çekişme ve heyecan içinde geçen turnuvada yıldız erkeklerde  Uğur Yılmaz birinciliği, Ahmet Torpioğlu ikinciliği, Enes Akay da üçüncülüğü elde ederken, bayanlarda  Pınar Çatalkaya birinci, Bengisu Aksoy ikinci, Zeynep Esmer de üçüncü oldu. Yetişkin erkeklerde birinciliği Abdullah Akkuş, ikinciliği Enes Deniz, üçüncülüğü de Mustafa Torpioğlu’nun elde ettiği turnuvanın ödül töreninde İzmit Belediyesi Engelli Çalışmaları Sorumlusu Uzman Psikolog Esen Şirin, Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü Başkanı  Gökmen Aydın, Görme Engelliler İl Temsilcisi Ayhan Ersöz ve Kandıra Belediye eski başkanlarından Turan Sarı da hazır bulundu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Güvenli Okul” Denetimleri Tam Not Aldı
KÖRFEZ
32 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ulaşım Konforu İçin Yoğun Yol Bakım Mesaisi
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
201 Kez Görüntülendi.
Sabancı MTAL Öğrencileri Valencia’da Staj Yapacak
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Körfez’de Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kumar Operasyonu: 6 Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı
TEKNOLOJİ
170 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Teknoloji Takımlarına Rekor Destek: Bütçe 20 Milyon TL’ye Yükseltildi
SPOR
9 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücülerden Cumhuriyet Bayramı’na Yakışır Şampiyonluk
DERİNCE
49 Kez Görüntülendi.
Derince’de Cumhuriyet Coşkusu: 102. Yıl Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SİYASET
23 Kez Görüntülendi.
Sarıdoğan’dan Gebze’deki Bina Çökmesine Sert Tepki: “Bir Aile Yok Oldu”