Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

SİGARA İZMARİTLERİNİ YERLERE ATMAYIN

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Arnavut kaldırımı olarak da bilinen taş parkelerle kaplı sokaklarda sık sık sigara izmariti topluyor.

Belediye yetkilileri, başta Kültür Tepesi olmak üzere Arnavut kaldırımlı sokaklarda sigara izmaritleri yüzünden İzmit’e yakışmayan görüntüler ortaya çıktığını belirterek, “Vatandaşlardan içtikleri sigaranın izmaritini sokaklara atmamalarını rica ediyoruz. Cadde ve sokaklarda sigara izmaritlerinin de atılabileceği çok sayıda çöp sepeti bulunuyor. Buna rağmen bazı kişiler sigara izmaritlerini yerlere atıyorlar” dedi.

 ÇAĞRIDA BULUNDULAR

 Özellikle Arnavut kaldırımı bulunan sokaklarda sigara izmaritlerinin taşların arasına sıkıştığını ve bunların sadece vakumlu araçlar ve yıkamayla temizlendiğini vurgulayan yetkililer, “Atılan izmaritleri mecburen tek tek toplamak zorunda kalıyoruz. Bu da zaman kaybına neden oluyor. Ekiplerimiz sigara izmariti toplayıncaya kadar başka sokaklardaki işler aksıyor. Sigara içenlerden duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
23 Kez Görüntülendi.
TBB’den Derince Belediyesi’ne Yeni Hizmet Aracı Desteği
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
155 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Taksi Durağında Silahlı ve Bıçaklı Gerginlik
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
11 Kez Görüntülendi.
GÜDEF’te Yeniden Selami Kolcu Dönemi Başladı
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kariyer Günü: Gençler İş Dünyasıyla Buluştu
GÖLCÜK
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer, Gölcük’te Muhtarlarla Ortak Çalışma Toplantısı Yaptı
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Güvenli Okul” Denetimleri Yapıldı
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Çınarları Güne Sporla Başlıyor
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı