Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kocaeli'nde fuhuş operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; fuhuş yapan, aracılık eden ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından, Kocaeli genelinde yaklaşık iki ay önce başlatılan çalışmalar neticesinde; G.M. (36), O.C. (33) ve H.A. (30) isimli şahısların İzmit ve Gölcük’te fuhşa aracılık ettikleri belirlendi. Kiraladıkları evlerde barındırdıkları 16 yabancı uyruklu kadına fuhuş yaptırdıkları tespit edilen şahısların aynı zamanda Kocaeli’de faaliyet gösteren değişik otellerde, bazı otel çalışanlarını da fuhşa aracılık ettikleri tespit edildi.

 UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet, 02 Şubat 2016 tarihinde İzmit ve Gölcük’te eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirerek; 7 ayrı adreste yaptıkları aramalar neticesinde fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarını işleyen üç şahıs da yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslarca fuhuş yaptırılan 9 yabancı uyruklu kadın da gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Kocaeli Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Ayrıca şüphelilerden G.M.’nin operasyon esnasında yapılan üst aramasında 96 adet uyuşturucu hap (ecstasy) ele geçirildi.

 GÖZALTINDA TUTULUYORLAR

Asayiş Şube Müdürlüğünde gözaltında tutulan şahısların soruşturmanın tamamlanmasının ardından “Fuhuşa Teşvik, Fuhşa Aracılık ve Uyuşturucu Ticareti Yapmak” suçları kapsamında adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

 

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Binden Fazla Bina Riskli Yapı Statüsünde
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kamu Görevlisi Gibi Davranıp Dolandırıcılık Yapan Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de D-130 Karayolu’nda Tır ve Kamyonlara Saatli Giriş Yasağı Başladı
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Yeni Sosyal Soluk: Nazende Mekan Hizmete Açıldı
ASAYİŞ
27 Kez Görüntülendi.
Assan Group’un Sahibi ve Genel Müdürü Tutuklandı
KÖRFEZ
49 Kez Görüntülendi.
Körfez Ticaret Odası Ağustos Meclis Toplantısında Girişimcilik ve Sektörel İşbirliği Öne Çıktı
DERİNCE
114 Kez Görüntülendi.
Derince’de Zafer Bayramı Coşkusu Gösteri Merkezi’nde Başladı
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 13 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Zafer Meşalesi Milli İrade Meydanı’nda Gururla Yandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Uyuşturucu Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı