Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

CHP İl Örgütü Pazar günü çalıştay yapacak

CHP İl Örgütü tarafından pazar günü gerçekleştirilecek çalıştay ile iktidara sistematik bir şekilde hazırlanmak için yönerge oluşturulacak.

CHP İl Örgütü tarafından pazar günü Teona Otel’de saat 10.00-14.15 saatleri arasında örgüt yöneticileri ve belediye meclis üyeleri arasındaki koordinasyon sorunlarını saptamak, tarafların sorunlarını, beklentilerini belirlemek ve belediye meclis üyelerinin çalışma ilkelerini belirleyecek yönerge çalışması yapmak | | | amacıyla Belediye Meclis Üyeleri- Örgüt Yöneticileri Koordinasyon Sorunları ve Çalışma İlkelerine Yönelik Yönerge Belirleme Çalıştayı gerçekleştirilecek.

SORUNLAR BELİRLENECEK

Yerel yönetimler düzeyinde iktidara sistematik bir şekilde hazırlanmak amacıyla gerçekleştirilecek çalıştaya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri katılacak. Sarıbay’ın sunumu ile başlayacak çalıştay, Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Av. Hüseyin Yılmaz’ın sunumu, ilçe başkanlarının sunumu ve sorunların belirlenmesi ile devam edecek.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
86 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet