Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Gençlik Yük Değil, Güçtür!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de okuyan öğrenciler ve Körfez’in çeşitli mahallelerinden gelen gençleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.

Körfez, Körfezlilerle Yönetiliyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, en önemli projelerinden birisi olan 150 bin Körfezli ile gönül köprüsü kurma hedefine ulaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyor. Sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı çalışmalarla ülke geneline örnek olan bir belediye oluşturan Belediye Başkanı İsmail Baran, halktan kopmadan halkla birlikte Körfez’i yönetmeye devam ediyor. Her fırsatta Körfez’i Körfezlilerle birlikte yönetiyoruz ifadelerini kullanan Başkan Baran, Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde Kariyer Günleri adı altında düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.

Aile Ortamı Oluştu

Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği toplantıya Kocaeli Meydan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burhan Yarar, Manşet Körfez İmtiyaz Sahibi Vedat Taştekin, Avukat Hakan Çelikkeser, Hacı Osman Mahallesi Camii İmamı Adem Keskin, Hacı Osman Mahalle Muhtarı Sadık Aydın, veliler ve öğretmenler katıldı. Sıcak ve samimi geçen yemek programında Avukat Hakan Çelikkeser açılış konuşması gerçekleştirdi. Hakan Çelikkeser, “Kariyer Günleri adı altında düzenlediğimiz bu programımıza katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımları ile bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız İsmail Baran bugün bizlerle çalışmalarını, projelerini ve sizlerin hayatlarınızda yapmanız gereken önemli konuları paylaşacak” şeklinde konuştu.

İnanmak Başarmanın Yarısıdır

Gençlerle birlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Baran, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizin çalışıyor ve üretiyoruz” dedi. Başkan Baran, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatta kaldığı süre zarfında sıklıkla kullandığı sözünü gençlere aktardı. “Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği tankı değil inançlı ve imanlı evlatlarıdır.” Başkan Baran, “İnanacağız ve çalışacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizim toplumumuz bilinçli bir toplumdur. Şuan ülkemizde oynanan kirli oyunları ve pis tezgahları görüyor ve izliyorsunuz. Ama dediğim gibi inanarak ülkemizin üzerine oynanan bu kirli oyunları hep birlikte bozacağız” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
47 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
27 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
115 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
170 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor