Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Baran, Spor İl Müdürü Çintimar'ı Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı makamında ziyaret etti.

Kiraz Plaketi Hediye Etti

Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar Başkan Baran’a teşekkür etti. Ziyarette Spor İl Müdürlüğünde görev yapan yetkililerde hazır bulundu. Çalışanlara selam vererek Çintimar’ın makamına geçen Başkan Baran, burada Körfez’in sembolü olan kiraz plaketiniSpor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a takdim etti.

Ziyarette Körfez’de Yapılması Planlanan Kapalı Spor Salonu Konuşuldu

Körfez’de spor adına yürütülen başarılı çalışmaların önemine dikkat çeken Çintimar, “Belediye Başkanımız son zamanlarda spor adına ekibiyle birlikte önemli adımlar attı. Kurulan Spor Akademisi sadece ilimize değil tüm Türkiye’ye örnek bir proje” dedi. Çintimar, kapalı spor salonların Kocaeli’de eksik olduğu ilçelerden biri olan Körfez’de bu eksiliğin giderilmesi için Başkan Baran’la istişare içerisinde olduklarını belirtti.

Sporun ve Sporcunun Yanındayız

Başkan Baran, “Spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya çalışan bir belediyeyiz. Sağlıklı yaşam için sporun çok önemli olduğunu biliyoruz ve her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Körfez Belediyesi olarak toplumumuzun sağlıklı bireyler yetiştirmesinde katkı sağlamaya çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
54 Kez Görüntülendi.
Aranan Hükümlü Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kulaçlarla Buluşma: Ulusal Yüzme Yarışı 3. Kez
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Narkotik Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Kıyı Temizliğine Örnek Proje
KANDIRA
132 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Tehlikeli Deniz Şartları Nedeniyle Plaj Yasağı
İZMİT
11 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden İlk Nohut Hasadı
ASAYİŞ
3 Kez Görüntülendi.
Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 12 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Hükümlüsü Kocaeli’de Yakalandı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
KAMU İŞÇİLERİYLE HÜKÜMET ARASINDA ZAM ANLAŞMASI SAĞLANAMADI