Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Dedelerimizden Allah razı olsun’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini konuk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin yönetilmesi konusunda yerel demokrasinin gelişmesi ve bu anlamda sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin hayata geçirilmesi için STK’ları konuk etmeye devam ediyor. Artvinliler Derneği’nin ziyaretinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bugünlerde daha fazla kaynaşmaya ve milli birliğe ihtiyacımız var. Ülkemizin terör odaklarının hedefinden uzaklaştırılması ve dışarıdan gelecek her saldırı için saflarımızı sıklaştırmamız gerekiyor. Dün nasıl Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda dedelerimiz bu topraklar için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmişse, aynı ruhla şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu toprakları bizlerde her beraber koruyacağız. Dedelerimizden Allah razı olsun. Onların yere düşürmedikleri sancağı bizler de yere düşürmeyeceğiz” dedi.

 

DÜNYADA KARDEŞLİK VE BARIŞ OLSUN

Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimine seçilmelerinden dolayı tebriklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yönetimlere seçilmek güzel ama hizmet daha önemlidir. Fedakârlık gerekiyor. Bunu gerçekleştireceğinizi, faaliyetlerinizde toplum yararını gözeteceğinizi biliyorum. Kendi kültürünüze hizmet etmek muhakkak önemlidir. Bunun yanında ülkemizin diğer bölgelerindeki kültürleri tanıyarak ve ilişki kurarak önemli bir görevi ifa edebilirsiniz. Bizler bayrağını seven, milletine ve devletine bağlı olarak bu topraklarda ve dünyada huzur ve kardeşlik olsun istiyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

 

KALYONCU: ÜLKEMİZİN BÜTÜN ŞEHİRLERİ İLE KUCAKLAŞACAĞIZ

Artvinliler Dernek Başkanı Kalyoncu da, “Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destek için çok teşekkür ederiz. 20 Ocak’ta genel kurul yaptık ve yeni arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Bu anlamda önemli çalışmalarımız olacak ve bunu yıl içerisine yayacağız.  Artvin mutfağını tanıtacak, diğer hemşeri derneklerimizle bir araya geleceğiz. Ülkemizin bütün şehirleri ile kucaklaşacak, bu ülke üzerinde özgürce yaşamanın ne demek olduğunu dünyaya göstereceğiz” şeklinde konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de katılığı ziyarette, ülkemizi ve dünyayı yakından ilgilendiren son gelişmeler de konuşuldu.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
21 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet
SPOR
22 Kez Görüntülendi.
Aşıla; Kocaelispor’un yanında
SİYASET
59 Kez Görüntülendi.
Aşıla, Gençleri yalnız bırakmadı
KARAMÜRSEL
55 Kez Görüntülendi.
Aşıla, sabotaj ihtimaline dikkat çekti
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Sağlık Çalışanları 18 Ağustos’ta İş Bırakıyor