Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Dedelerimizden Allah razı olsun’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini konuk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin yönetilmesi konusunda yerel demokrasinin gelişmesi ve bu anlamda sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin hayata geçirilmesi için STK’ları konuk etmeye devam ediyor. Artvinliler Derneği’nin ziyaretinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bugünlerde daha fazla kaynaşmaya ve milli birliğe ihtiyacımız var. Ülkemizin terör odaklarının hedefinden uzaklaştırılması ve dışarıdan gelecek her saldırı için saflarımızı sıklaştırmamız gerekiyor. Dün nasıl Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda dedelerimiz bu topraklar için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmişse, aynı ruhla şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu toprakları bizlerde her beraber koruyacağız. Dedelerimizden Allah razı olsun. Onların yere düşürmedikleri sancağı bizler de yere düşürmeyeceğiz” dedi.

 

DÜNYADA KARDEŞLİK VE BARIŞ OLSUN

Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimine seçilmelerinden dolayı tebriklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yönetimlere seçilmek güzel ama hizmet daha önemlidir. Fedakârlık gerekiyor. Bunu gerçekleştireceğinizi, faaliyetlerinizde toplum yararını gözeteceğinizi biliyorum. Kendi kültürünüze hizmet etmek muhakkak önemlidir. Bunun yanında ülkemizin diğer bölgelerindeki kültürleri tanıyarak ve ilişki kurarak önemli bir görevi ifa edebilirsiniz. Bizler bayrağını seven, milletine ve devletine bağlı olarak bu topraklarda ve dünyada huzur ve kardeşlik olsun istiyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

 

KALYONCU: ÜLKEMİZİN BÜTÜN ŞEHİRLERİ İLE KUCAKLAŞACAĞIZ

Artvinliler Dernek Başkanı Kalyoncu da, “Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destek için çok teşekkür ederiz. 20 Ocak’ta genel kurul yaptık ve yeni arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Bu anlamda önemli çalışmalarımız olacak ve bunu yıl içerisine yayacağız.  Artvin mutfağını tanıtacak, diğer hemşeri derneklerimizle bir araya geleceğiz. Ülkemizin bütün şehirleri ile kucaklaşacak, bu ülke üzerinde özgürce yaşamanın ne demek olduğunu dünyaya göstereceğiz” şeklinde konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de katılığı ziyarette, ülkemizi ve dünyayı yakından ilgilendiren son gelişmeler de konuşuldu.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Refah gençliğinden Sumud daveti
EKONOMİ
15 Kez Görüntülendi.
Zeytinoğlu: Eylül Enflasyonu Son 8 Ayın Zirvesinde
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
KTO 2025 Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Suçundan Hükümlü Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Hükümlüsü T.Y. Operasyonla Körfez'de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Perşembe Pazarı’nda Esnafla Buluştu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Radar Denetimlerinde Yeni Dönem: Şeffaf ve Önleyici Uygulamalar Geliyor
ASAYİŞ
57 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucuya Geçit Yok: 189 Şüpheli Yakalandı
İZMİT
15 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Patili Dostlara Özel Festival Başlıyor
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Kitap Fuarı’na Ulaşımda Konforlu Dönem Başlıyor