Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

HASTANELERDE KİTAPLIK PROJESİ BAŞLADI

İzmit Belediyesi ile İzmit Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen “Hasta Bekleme Salonlarına Kitaplık Projesi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla Seka Devlet Hastanesi’nden başlatıldı.

 İzmit Kent Konseyi, İzmit Belediyesi işbirliğinde yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. İki kurum, hastanelerde uzun süreli tedavi gören hastalar ve hastaların yakınlarının hastanede kaldıkları zamanı verimli geçirmeleri için “Hasta Bekleme Salonlarına Kitaplık Projesi” başlattı. İlk olarak Seka Devlet Hastanesi’nde başlatılan kitaplık projesinde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Karabulut, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafe Kozluca, İzmit Belediye Başkanı Turizm Danışmanı Bekir Serin, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert hazır bulundu.

 OKUMAK ÖNEMLİ

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı konuşmasında, “Burada yeni bir uygulamayı ilk defa başlatıyoruz. Her hastanemizde katlarda, kütüphane köşesi yapıyoruz. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin ama hastanesiz de etmesin. Allah şifalı hastalıklar versin. Hastalarımız bir dert çekiyor ama onun refakatçıları onun yakınları ayrı bir dert çekiyor. Onların da daha rahat vakit geçirmeleri lazım. Hastanelerde sağlıkçılarımız gece gündüz gayret ediyorlar, hükümetimiz çok güzel ortamlarda yaptı ama bizde ufak destekler yapalım dedik. Hastanelerimizde her kata kitaplıklar yapalım, insanlar beklerken daha güzel vakit geçirsinler istedik. Sokak Kütüphanelerimiz var oralara da kitap koyuyoruz. Okumak çok önemli, okursak biliriz” dedi.

 DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, “Sosyal sorumluluk projesi adı altında, hastane bekleme odalarında okuma alışkanlığını daha fazla elde etmeye çalışalım istedik. Belediye Başkanımız her konuda olduğu gibi bu konuda da destek oldu. Başhekimimiz de bize yer gösterdi. Onlarla birlikte bütün hastanelerimizde bu projeyi uygulayacağız. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Hastane görevlileri de bu anlamlı projeyi hayata geçirmelerinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler. Başkan Doğan, aynı zamanda hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet
SPOR
22 Kez Görüntülendi.
Aşıla; Kocaelispor’un yanında
SİYASET
59 Kez Görüntülendi.
Aşıla, Gençleri yalnız bırakmadı
KARAMÜRSEL
55 Kez Görüntülendi.
Aşıla, sabotaj ihtimaline dikkat çekti
GÜNDEM
62 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Sağlık Çalışanları 18 Ağustos’ta İş Bırakıyor