Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Aydın Ünlü kalemi kırdı

Ankara ve Diyarbakır’dan gelen terör saldırılarını yorumlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, hükümeti eleştirdi. Ünlü, “ülkemiz deneme tahtası değildir. Milletimiz artık ‘aldatıldık’ diyenlere destek vermemelidir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, düzenlediği basın toplantısı ile Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan terör saldırılarını değerlendirdi. Ülkenin içeriden ve dışarıdan büyük bir tehditle karşı karşıya olduğunu belirten Ünlü, açıklamasında güvenlik zafiyetinin yaşandığına vurgu yaptı.

 “SORUMLULAR BELLİDİR”

Ünlü açıklamasında, “Yaşanların müsebbibi bellidir, dışarıda izlenen yanlış politikalar ve içerideki teröristlere verilen tavizler ülkemizi karışıklığa sürüklemektedir. Fakat şu unutulmasın, Türk milleti büyük bir millettir ve her zaman küllerinden yeniden doğarak, hainlere karşı vermiş olduğu mücadelesinde tarih yazmıştır” açıklamasında bulundu.

 “ÜLKE DENEME TAHTASI DEĞİL”

Milletin artık fotoğrafı iyi okuması gerektiğini dile getiren Ünlü, “Halkımız artık ‘aldatıldık’ diyenlere güvenmemelidir. Bu ülke deneme tahtası ya da aile şirketi değildir. Bir an önce bütünleştirici tohumlar ekilmeli ve kurumların zafiyetleri ivedi olarak ortadan kaldırılmalıdır. İşin ehli kişiler makamlara getirilmelidir” ifadelerini kullandı.

 “STK’LAR AKP’NİN VEKİLİ GİBİ ÇALIŞMAZ”

Konuşmasının sonunda ilimizde STK temsilcilerine hitap eden ve “AKP’li vekil gibi çalışın’ sözlerini kullanan Başbakan Yarımcısı Numan Kurtulmuş’u yine eleştiren ünlü, şöyle konuştu: “STK’lar önce devlet diyecektir, demelidir. Bugün ülkenin yangın yerine döndüğü bir dönemde STK’lar AKP’nin vekili gibi çalışmazlar” dedi. Ünlü, eline aldığı kalemi de kırarak, terörle mücadelenin sonuna kadar devam etmesi gerektiğini söyledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
47 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
27 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
115 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
170 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor