Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran yaşlıları unutmadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her yıl kutlanan yaşlılar haftası münasebetiyle AK Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem ile bir çok ziyarette bulundu. Yaşlıların sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Baran; yaşlılarımızın yılda bir defa değil her an ilgiyi hak ettiğini kaydetti.

 Her yıl mart ayının son haftası kutlanan yaşlılarımıza saygı haftası körfez ilçede AK Parti Körfez İlçe Teşkilatları tarafından büyük hassasiyet içinde gerçekleşti.Gerçekleşen etkinliklerde körfez ilçesindeki 150 yaşlı değere ulaşıldı.AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ve Eşi, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN ve Eşi, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK ve yönetiminin katılımlarıyla gerçekleşen programda 16 mahallede hafta boyunca 150 nokta ziyareti yapıldı.Mahallelerdeki yaşlılara çat kapı şeklinde gerçekleşen ziyaretlerde duygusal anlar yaşandı, karşılarında biranda ilçe başkanını, belediye başkanını ve kadın kolları başkanını gören körfezin yaşlı değerleri hatırlanmak ve gördükleri saygı karşısında gözyaşlarına hakim olamadılar.

İlçe Başkanı Osman BADEM, ziyarette bulunduğumuz değerlerimiz yaşça büyük olabilirler ancak onlar körfezimizin yaşayan tarihi ve tecrübeli değerleridir onlara saygı ve hürmet bizlere Allah’ın emridir unutmayalım ki Allah ömür verirse bir gün bizlerde o yaşlara geleceğiz bugün gösterdiğimiz ilgi ve saygı atalarımızın mirasıdır.

Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, yaşlılarımıza yılda sadece bir hafta değil bütün yıl boyunca aynı hürmeti gösteriyoruz körfezin bir değeri olan büyüklerimiz bizlerin baş tacıdır sosyal belediyeciliğin bir gereği olmaktan ziyade insanlığın bir gereği olarak ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK, kendisi ve yönetiminin sadece yılda bir haftaya sıkıştırılan yaşlılarımıza saygı etkinliğini yılın 52 haftasına yaydıklarını onların duası ve vatan sevgisi azmimizi artırıyor, haliyle ülkemizin yaşayan hafızası onlar dünü ve bugünü en iyi bilenler onlar bizlere ülkenin geçmişiyle alakalı aktardıkları anıları bugünümüzün kıymetini bilmek için fazlasıyla yeterli mücadelemiz daha yaşanabilir bir dünya için mücadelemiz büyük güçlü bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir Türkiye için Allah razı olsun değerlerimizden ağızlarındaki dua kalplerindeki vatan sevgisi o kadar büyük ki rabbim onlara sağlıklı uzun ömür ihsan eylesin.

Gerçekleştirdikleri ziyaretler için körfezin değerlerinden takdir alan körfez ilçe teşkilatları bir kez daha gönülleri fethetti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
“Güvenli Okul” Denetimleri Tam Not Aldı
KÖRFEZ
31 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ulaşım Konforu İçin Yoğun Yol Bakım Mesaisi
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
188 Kez Görüntülendi.
Sabancı MTAL Öğrencileri Valencia’da Staj Yapacak
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Körfez’de Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kumar Operasyonu: 6 Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı
TEKNOLOJİ
169 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Teknoloji Takımlarına Rekor Destek: Bütçe 20 Milyon TL’ye Yükseltildi
SPOR
8 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücülerden Cumhuriyet Bayramı’na Yakışır Şampiyonluk
DERİNCE
48 Kez Görüntülendi.
Derince’de Cumhuriyet Coşkusu: 102. Yıl Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SİYASET
21 Kez Görüntülendi.
Sarıdoğan’dan Gebze’deki Bina Çökmesine Sert Tepki: “Bir Aile Yok Oldu”