Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın 23 Nisan mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baran, "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın” dedi.

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın 23 Nisan mesajı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baran, "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın” dedi.
TBMM’nin temelinin atıldığı ve Türk milletinin egemenlik kaderinin tayin edildiği 23 Nisan 1920'nin ülke için tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Baran, "Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına hediye ettiği bu tarih, egemenliğimizin de sembolüdür. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin ilk üyeleri bütün farklı görüş ve düşüncelerine rağmen tek hedef olan 'Misak-ı Milli' için kenetlendiler. Bu mukaddes hedef Türk milletinin birlik ve beraberliğiyle, çok büyük zorluklar içerisinde nihai sonuca ulaştı. Bugün aynı birlik ve beraberlikle çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için çalışmak ve miras alacakları ülke geleceğini hazırlamak hepimizin görevidir. Ayrıca dünyanın her zamankinden daha fazla barışa ve diyaloğa ihtiyaç duyduğu bu dönemde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın barışa ve huzura da katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum" dedi.
Sevgili Çocuklar;
Mesajında çocuklara seslenen Başkan Baran, şunları kaydetti: "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği sizin ellerinizde şekillenecektir. Bugünün Türkiye’sinde çocuk olanlar yarının Türkiye’sinde ülkeyi yönetenler olacak ve bu cennet ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracaklardır. Ak Parti iktidarı ile dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye götürecek olan çocuklarımızın ve milletimizin bu mutlu, milletimizin de bu gurur günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
48 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Pazarcılar Odası’ndan İzmit Belediyesi’ne Servis Tepkisi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde Güvenlik Eğitimi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin, Uluslararası Münazara Başarısı
KOCAELİ
12 Kez Görüntülendi.
 Kar ve Yağmur Barajlara Can Suyu Oldu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Gebze’de, Kumar Operasyonu
SİYASET
67 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi'nden Ekonomiye ve Teşkilata Vurgu
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Özlü Esnaf ve Vatandaşla Buluşuyor
KÖRFEZ
40 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Yürüyüşü
DERİNCE
18 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Derince’de Taşköprü Satış Noktaları 9’a Yükseldi