Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Güneş geri geliyor

Son günlerde süren sağanak yağış, Marmara ve Ege'de yerini açık bir hava bırakıyor. Batı'da sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak, Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Adana'nın kuzeyi, Osmaniye, Kahramanmaraş, Sivas ve Rize çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlar öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Artvin'in doğusu ve Erzurum'un kuzeydoğusunda yerel olarak kuvvetli olacak. Hava sıcaklığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 2 - 6 derece azalacak, diğer yerlerde 2 - 4 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli esecek.

Bugün doğu bölgelerinde görülecek yağışların öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Artvin'in doğusu ve Erzurum'un kuzeydoğusunda yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, lokal su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

Bazı illerde hava durumu

Ankara: Parçalı ve az bulutlu. (19)

İstanbul: Az bulutlu. (19)

İzmir: Az bulutlu ve açık.(25)

Adana: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)

Antalya: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç ve doğusu yer yer parçalı bulutlu. (24)

Samsun: Parçalı bulutlu.(16)

Erzurum Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuzeydoğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (16)

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

Bölgelerde hava durumu

Marmara: Az bulutlu geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu, doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey kesimleri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Toroslar mevkii yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile zamanla bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusu yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.