Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Tüm dünya kör olsaydı...

İzmit Belediyesi’nin desteğiyle HÜR-GÖR ve Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli Şubesi ortaklığıyla Tüm Dünya Kör Olsaydı etkinliği düzenleniyor. 7 Mayıs’ta başlayan ve 17 Mayıs’ta sona erecek etkinlik Eski Tren Garı’nda gerçekleşiyor.

 İzmit Belediyesi’nin desteğiyle HÜR-GÖR ve Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli Şubesi ortaklığıyla Tüm Dünya Kör Olsaydı etkinliği düzenleniyor. 7 Mayıs’ta başlayan ve 17 Mayıs’ta sona erecek etkinlik Eski Tren Garı’nda gerçekleşiyor.

Etkinlikte, görme engeli olmayan kişilerini kendilerini görme engellilerin yerine  koyup, onların  karşılaştıkları güçlükleri hissetmeleri hedefleniyor. Görme engellerin yardımıyla engelsiz vatandaşlar, kaldırımda yollarını bulmaya çalışarak bir bakıma kendilerini görme engellilerin yerine koyuyorlar. HÜR-GÖR Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Pınar Çatalkaya “bu etkinliği yapmamızdaki hedefimiz vatandaşların görme engelli bireyleri daha fazla anlamasını sağlamaktır. Bizlere her zaman destek olan  İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.