Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Ünlü: Türkkan’a hakkımızı helal etmiyoruz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti içi muhalefetin Ankara’da gerçekleştirmek istediği olağanüstü kurultay sürecine katılan eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ı topa tuttu.

Ünlü, seçimlerde 300 oyla milletvekilliğini kaybeden Türkkan için 4 bin 700 itiraz evrağı hazırladıklarını belirterek. “Ona hakkımızı helal etmiyoruz” dedi. 


MECLİS'TE ARTIK TERÖR SÖYLEMLERİ OLMAYACAK
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün partinin il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Sözlerine TBMM’de gerçekleşen oylama sonucunda HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını ele alarak başlayan Ünlü, “376 HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması MHP için çok hayırlı bir sonuçtur. MHP Genel Başkanı uzun yıllar dokunulmazlıklarının kaldırılmasını öz söz olarak söylemiştir. Bundan sonra mecliste teröre destek söylemleri ve çığlıkları atılmayacaktır. Şehit verdiğimiz günlerde mecliste sadece şehit asker ve polis ağıtları yakılabilir. Teröristlerin taziye çadırlarına artık hiçbir vekil gidemeyecek. Buyursunlar gitsinler gidenlere hukuki süreç uygulanacaktır” ifadelerini kullandı. 
 
MHP eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ın olağanüstü kurultay için Ankara’ya gitmesine sert çıkan Ünlü, “7 Haziran seçimlerinde 2’inci sıradan aday gösterildiği zaman ‘Ben birinci sıradan aday gösterilirsem arkamdan 3 vekili meclise götürebilirim’ diyen bir şahısın MHP için genel başkan arayışına girmesini Vefa İstanbul’da bir semt adımıdır diye yorumluyorum. Türkkan’ın bu tür hareketlerinden dolayı hakkımızı helal etmiyoruz. Bu soğukluk uzun zaman devam edecektir. Yadırgadığımız bir olaydır. Genel Başkanımızın kendisine verdiği değeri o gösterememiştir. 7 Haziran seçimleri sonucunda Türkkan, 300 oyla milletvekilliğini kaybetmiş olması sonrasın tüm teşkilatımız derinden üzülerek 5 gün 5 gece çalışarak Türkkan için 4 bin 700 itiraz evrağı imzalamıştır. Bu süreci yaşadığımız için Türkkan’a hakkımızı helal etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
59 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni Ağırladı
EKONOMİ
34 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt Fiyatlarına Enflasyon Etkili Zam Geldi
EKONOMİ
9 Kez Görüntülendi.
Emekli ve Memur Maaşlarına Enflasyon Düzenlemesi
KOCAELİ
22 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Süper Enduro Heyecanı Başlıyor
KOCAELİ
28 Kez Görüntülendi.
İzmit Körfezi Deniz Festivali Dolu Dolu Geçti
EKONOMİ
16 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento, Capital 500 ve ISO 500’de Sektör Liderliğini Korudu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Meclisi’nden Dergideki Karikatüre Tepki
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 300 Bin Dal Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi
İZMİT
198 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Geleneksel Oyun Etkinlikleri Başladı