Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Taşeronu sevindiren açıklama

Maliye Bakanı Ağbal, taşeron çalışanların kamuya geçişi ile ilgili çalışmaların durduğu haberlerinin gerçek olmadığını bildirdi.

 Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve yeni bir çalışma başlatılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

Bakan Ağbal, son günlerde bazı basın yayın organlarında, "taşeron çalışanlarının kamuya geçişine" yönelik yapılan yorum ve haberlere Twitter hesabından cevap verdi.

Söz konusu haber ve yorumlarda taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve yeni bir çalışma başlatılacağına yer verildiğine işaret eden Ağbal, "Bu haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Önceki hükümet döneminde başlatılan çalışmalar aynı şekilde devam etmekte ve açıklanan takvime uygun bir şekilde yürütülmektedir." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi