Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

LYS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım

18 Haziran 2016 Cumartesi ve 19 Haziran 2016 Pazar günleri yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girecek öğrenciler ve görevliler, ‘sınav giriş belgelerini’ veya ‘görevli kartlarını’ göstererek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz ve kara ulaşım araçlarından 07.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz faydalanabilecek.

 18 Haziran 2016 Cumartesi ve 19 Haziran 2016 Pazar günleri yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girecek öğrenciler ve görevliler, ‘sınav giriş belgelerini’ veya ‘görevli kartlarını’ göstererek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz ve kara ulaşım araçlarından 07.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz faydalanabilecek.

 

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI 07.00’DE KALKACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) sorunsuz geçmesi ve adayların sınav yerlerine ulaşımında sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm önlemleri aldı. ÖSYM Kocaeli İl Sınav yöneticileri ile yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma araçlarının saat 07.00 itibariyle sefere başlamaları için kooperatiflere gerekli talimatı verdi.

 

SINAV BOYUNCA ÇALIŞMA YOK

Büyükşehir’e bağlı İSU, Fen İşleri, Park Bahçeler gibi birimler, sınav boyunca gürültü olmaması için çalışma yapmayacak. Ayrıca araç sürücüleri sınav süresince klakson çalmalarının ya da herhangi bir gürültü yapılmaması için uyarılacak.

 

EKİPLER GÜN BOYU GÖREV YAPACAK

Öte yandan sınav günlerinde vatandaşların ulaşım konusunda karşılaşabilecekleri sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla 444 11 41 No’lu telefon ile irtibatlı Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ulaşım Denetim ekipleri gün boyu görev yapacak.

 

İLAVE SEFERLER KONULDU

Sınav tarihlerinde adayların sınav yerlerine zamanında ulaşabilmeleri için ilave seferler konuldu.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Körfez’de Gerçekleştirildi
DERİNCE
6 Kez Görüntülendi.
Derince’de Üreten Belediyecilik Modeli Hayata Geçiyor
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Feci Kaza: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti
SİYASET
152 Kez Görüntülendi.
CHP Körfez İlçe Başkanı, Gülseren Solmaz Görevden Alındı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
KOSKEM’den Hayat Kurtaran Müdahale: 154 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Binden Fazla Bina Riskli Yapı Statüsünde
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kamu Görevlisi Gibi Davranıp Dolandırıcılık Yapan Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de D-130 Karayolu’nda Tır ve Kamyonlara Saatli Giriş Yasağı Başladı