Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran Eczane Açılışına Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Çamlıtepe Mahallesinde, Eczacı Ömer Erdoğan’ın sahibi olduğu Derman Eczanesinin açılışına katıldı.

 Açılışa, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfezli protokol üyeleri, vatandaşlar ve bölge esnafı katıldı.

Açılışa İlgi Yoğundu

Yoğun ilgi ile gerçekleşen açılışta Başkan Baran, “Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “İlçemizde Derman Eczanesinin açılışını yaptık. Körfez’e hayırlı olsun diyor, iş yeri sahibimize hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Başkan Baran, “Hayırlı Olsun”

İşyerinin Erdoğan ailesine ve Körfez’e hayırlı olmasını dileyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Açılan eczanenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz, hem ilimiz, hem de ülkemiz ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlanmış olunuyor. Genç kardeşimizin Derman eczanesi ile şifalar dağıtmasını, açılışını yaptığımız bu eczanenin Körfez’e ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Eczacı Ömer Erdoğan ise açılışa katılan misafirlere teşekkür ederek, eczaneyi mezun olur olmaz açtığı ve Körfez’e en iyi şekilde hizmet ederek isminde olduğu gibi derman dağıtmak istediklerini belirtti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
EKONOMİ
77 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Ticaret Odası’ndan Girişimcilere KOSGEB Destekleri Bilgilendirmesi
KOCAELİ
23 Kez Görüntülendi.
ORC Anketinde Kocaeli’de Başkan Büyükakın'ın Oy Kaybı Dikkat Çekti
BAŞİSKELE
3 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Başkan Özlü, Üstyapı Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Kasten Yaralama Olayında Şüpheli Tutuklandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Çocuklara Ara Tatil Şenliği
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi’nde Patlama ve Yangın
KOCAELİ
47 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den Çevreyi Koruma ve Denetim Hamlesi
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 23 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
GTÜ Avrupa Üniversite Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KOTO’dan Hibe ve Fon Kaynakları Eğitimi