Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

TÜRKİYE'DE Kİ CAMİLERDE BİR İLK!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Gazi Osmanpaşa Camii'nde Türkiye'de ilk kez bir Cami'de hasta ve yakınları Cami'nin misafirhanesin de konaklama hizmeti alıyor.

 Camii İmamı Abdullah Koçyiğit ve Cami Derneği'nin ortaya attığı bu projeye Derince Belediyesi ve Derince Müftülüğü de destekleriyle sahip çıktı.

2012 yılından bu yana Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesi ve yoğun bakımlara il dışından gelen hasta yakınlarının kalabileceği misafirhane de, 2 odalı müstakil içerisinde banyo, tuvalet ve mutfağı bulunan, doğalgazlı odalarda hasta yakınlarına misafirhane hizmeti vermektedir.

4 yılda yaklaşık 300 hasta yakınını misafir eden Gazi Osmanpaşa Camii Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. 

Cami İmamı'nın ve Cami Derneği'nin katkılarıyla hizmete sunulan misafirhane ayrıca, çamaşır makinası, çamaşır kurutma makinası, buzdolabı ve her türlü ihtiyacı karşılayacak donanıma sahip.  Hasta refakatçileri için yemek pişirecek donanım ve duş alabilecekleri  her türlü ferahlıkta konaklama imkanı sağlıyor.

Hasta ve refakatçileri huzur içerisinde, temiz ev ortamında misafir olmaktan hayli memnunlar.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
19 Kez Görüntülendi.
Derince’de Fidanlar Umutla Toprakla Buluştu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Üniversite Gençlerine Eğitim Desteği
KOCAELİ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Müteahhitlerinden Kentsel Dönüşüme Tam Destek
YAŞAM
103 Kez Görüntülendi.
Cevriye Avcı ve Özcan Sevinç Hayatlarını Birleştirdi
KOCAELİ
54 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı