Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KTO'da seçim kararı alındı

Körfez Ticaret Odası’nda Mustafa Efe sonrasındaki yeni başkanın yönetim kurulundaki eksiklerin belirlenmesinin ardından seçileceği açıklandı. Bu konudaki başvuru ise bugün Seçim Kurulu’na yapılacak.

 Başkan Mustafa Efe’nin vefatı sonrasındaki durumu tartışma konusu olan Körfez Ticaret Odası’nda süreç belli oldu. Yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde düzenlenen toplantı ile bir araya geldi ve gelişmeleri ele aldı. Salt çoğunluğun sağlandığı toplantıda acil olarak eksik yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi için seçim kararı alındı.

VEKALET SEDAT ZIMBA’DA

Buna göre seçim prosedürünün yapılan bu toplantı ile başlatıldığı bildirildi. İlçe Seçim Kurulu’na yapılacak olan seçimle ilgili olarak başvurunun bugün yapılacağı kaydedildi. Kurulun belirleyeceği tarihte ise yeni yöneticilerin seçileceği seçim yapılacak. Yönetimdeki eksiklerin tamamlanmasının ardından yeni oda başkanının seçileceği kaydedildi. Bu arada odada başkanlığa Sedat Zımba’nın vekalet edeceği kaydedildi.

MEVLÜT DÜZENLENECEK

Öte yandan Körfez Ticaret Odası yönetimi, hayatını kaybeden Başkan Mustafa Efe için bir mevlit programı tertipleyecek. 20 Ekim Perşembe günü akşam namazının ardından okunacak olan mevlit programı ile ilgili detayların bugünlerde açıklanacağı bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.