Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Baran Hasta Ve Hasta Yakınlarını Unutmadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 Başkan Baran Hasta Ve Hasta Yakınlarını Unutmadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yatarak tedavi gören hastalarla ve hasta yakınlarıyla birer birer ilgilenen ve istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Belediye Başkanı İsmail Baran, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında olduklarını belirterek, hastanelerde verilen sağlık hizmetlerinin geçmiş dönemlere göre kıyaslanamayacak kadar kaliteli ve insan odaklı olduğunu vurguladı.

Başkan Baran’dan Hastalara Moral Ziyareti

Ziyareti sırasında hastalarla kısa süreli sohbet eden Başkan Baran, insanın en büyük hazinesinin sağlık olduğuna işaret ederek, "Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde hastalarımızın mutlukları bizim için çok önemliydi. Onların şuan morale ihtiyacı var. Ancak hayatın akışı içinde sağlıklı olmak da hastalanmak da insana mahsus bir durumdur. Önemli olan hastaların az zararla ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasıdır.” Dedi.

Başkan Baran’ın gerçekleştirdiği hasta ziyaretine Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ile hastane yönetiminde bulunan idareciler eşlik etti.

Yeni Bina İle Hizmet Kalitesi Daha da Artacak

Başkan Baran Körfez Devlet Hastanesine yeni yapılacak ek bina ile vatandaşların daha iyi ve kaliteli hizmet alacaklarını söyledi. Başkan Baran, “Hastanemiz pırıl pırıl, personel güler yüzlü ve ilgili. Doktorlarımız keza aynı şekilde öyle. İnşallah yeni binamız hizmete girdiğinde hizmet çok daha artacak. Bizler Körfez Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürmeye, Körfez’e yapılan her yatırımın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza yeniden acil şifalar diliyorum” dedi.

Karanfil Dağıttı

Tedavi gören hastaların tümünü ziyaret ederek karanfil takdim eden Başkan Baran, her hasta ile ayrı ayrı ilgilendi. Tedavi gören hasta ve hasta yakınları ise “Başkanımızdan Allah Razı Olsun. Bizleri burada da yalnız bırakmıyor. İhtiyaçlarımıza yardımcı oluyor, manevi olarak ta bizlere moral oluyor ” şeklinde konuştular.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SANAT
27 Kez Görüntülendi.
Masalın Sesi, Çocuklarla Buluştu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali Aktaş Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Narkotik Operasyonları: 189 Şüpheli Yakalandı
SİYASET
19 Kez Görüntülendi.
Erbakan’dan ABD Üslerine Sert Tepki
ASAYİŞ
214 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Organize Suç Örgütlerine Operasyon
SPOR
43 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Liderlik Koltuğuna Oturdu
İZMİT
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Sosyal Belediyeciliğin Güçlü Adımları
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Pazarcılar Odası’ndan İzmit Belediyesi’ne Servis Tepkisi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde Güvenlik Eğitimi