Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran’dan Öğretmenler Günü'ne Özel Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğretmenler günü dolaysısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 Başkan Baran’dan Öğretmenler Günü'ne Özel Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğretmenler günü dolaysısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

KÖRFEZ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERE ÖZEL HEDİYE HAZIRLADI

Tüpraş 50. Yıl Lisesi, Yarımca Anadolu Lisesi ve Hereke Kız Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Baran, öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak özel olarak hazırlanan çeşitli hediyeleri öğretmenlere takdim etti. Öğretmenlik mesleğinin ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Baran öğretmenlere , “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız size emanet” dedi. Öğretmenlik mesleğinin bir sevgi işi olduğunu kaydeden Başkan Baran, “Fikri Hür, İrfanı Hür Nesiller yetiştirdirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bunun en güzel örneğini 15 Temmuz gecesi yaşadık. Vatanına, Bayrağına ve Milletine bağlı evlatlarımız o gün sokaklara dökülerek demokrasisine sahip çıktı. O yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” Dedi.

BAŞKAN BARAN, “ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEKTİR”

Başkan Baran konuşmasına şu şekilde devam etti; “Hakikaten öğretmenlik kutsal meslek, zor görev. Öğretmenlerimizin görevlerini başarıyla yapabilmesi için bizim onlara gönülden, yürekten bağlanmamız ve yanlarında olmamız gerekiyor. Gözümüzün nuru, gönül bahçemizin gonca gülleri çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize çocuklarımız adına gönülden teşekkür ediyorum. Sadece okumayı, yazmayı öğreten, bir takım bilgileri sağlayan kişiler değil, tutum ve davranışlarıyla çocuklarımızın karakter eğitimini de üstlenmişlerdir’’ dedi.

EĞİTİME DESTEK SÜRECEK

Belediye Başkanı İsmail Baran; "Körfez Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz. Eğitime 1 Yılda 10 Milyon TL’lik destek verdik. Tabi bu yeter mi yetmez. Her yıl üzerine daha fazla koyarak çocuklarımızın yarınlarına yatırım yapacağız. Bakınız üniversite binamızın inşasına başladık. İlçemiz Allah’ın izni ile İlim kenti olacak.” İfadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ise, Körfez’de eğitime yapılan yatırımların Türkiye geneline örnek olduğunu söyleyerek Belediye Başkanı İsmail Baran’a Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür etti.

Öğretmenler ile çeşitli sohbetler gerçekleştirerek onların istek ve taleplerini soran Başkan Baran, yapılması gereken konuları ilgili müdürlüklere bizzat bildirdi. Ziyaretler daha sonra çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
114 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı