Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Doğan, Van'da coşkuyla karşılandı

İçişleri Bakanlığı ve Ak Pati Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belediye tecrübelerini paylaşmak üzere Ağrı’nın Diyadin Belediyesi’nde görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ekibiyle birlikte Diyadin’e gitti.

 İçişleri Bakanlığı ve Ak Pati Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belediye tecrübelerini paylaşmak üzere Ağrı’nın Diyadin Belediyesi’nde görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ekibiyle birlikte Diyadin’e gitti. Başkan Doğan, havaalanında Ağrılılar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Diyadin Belediye Başkan Yardımcısı Salih Yaşar,  Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül,  Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’nın bulunduğu kalabalık bir heyet tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Doğan buradan Ağrı Polisevine geçerek bir dizi ön görüşmelerde bulundu. İzmit Belediye Başkanı daha sonra Ağrı Valisi Musa Işın ile yemekte bir araya geldi. İzmit heyeti, Ağrı’daki görüşmelerin ardından Diyadin’e geçti. Ağrı Diyadin’e giden İzmit heyetinde Başkan Doğan’ın yansıra Belediye Meclis üyesi Ersin Alpaslan, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri bulunuyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
13 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet
SPOR
22 Kez Görüntülendi.
Aşıla; Kocaelispor’un yanında
SİYASET
59 Kez Görüntülendi.
Aşıla, Gençleri yalnız bırakmadı
KARAMÜRSEL
55 Kez Görüntülendi.
Aşıla, sabotaj ihtimaline dikkat çekti
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Sağlık Çalışanları 18 Ağustos’ta İş Bırakıyor