Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

SP Körfrez, gündemi değerlendiridi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Ocak Ayı Divan Toplantısı kalabalık katılımla gerçekleşti. Divan toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, ‘’Ne yazık ki gündemlere terörü konuşarak başlıyoruz, her gün şehitler gelmeye devam ediyor’’ dedi.

 SP Körfrez, gündemi değerlendiridi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Ocak Ayı Divan Toplantısı kalabalık katılımla gerçekleşti. Divan toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, ‘’Ne yazık ki gündemlere terörü konuşarak başlıyoruz, her gün şehitler gelmeye devam ediyor’’ dedi.

Vefat eden ilçe yöneticisi için dua

Saadet Partisi Ocak ayı divan toplantısı, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta vefat eden, ilçe yöneticisi Halil İbrahim Koca için Fatiha okunarak başladı. Bu genç kayıptan dolayı duyulan üzüntüyü dile getiren Coşkun, ‘’Son aylarda gündemimiz hep terör konusuyla başlıyor. Ne yazık ki her gün şehitler gelmeye devam ediyor. Bu olayın sorumlusu BOP dediğimiz, arkasında İsrail olan, ne olduğu belirsiz güçlerle ülkemiz batağa çekilmeye çalışılıyor. Terör bizim birinci gündem maddemiz olmamalı. Eski Genel Başkanımız Mustafa Kamalak, 6 yıl önce Suriye’yi yaşanacaklar konusunda uyardı ve Esetçi olarak lanse etmek istediler. 10 milyon mülteciden sonra bizim söylediğimiz yere geldiler. Suriye sorunu, Rusya-İran-Türkiye üçlüsü ile çözülebilir dedik, 6 sene sonra Eset’li çözüme razı oldular ve dediğimiz noktaya geldiler’’ dedi.

Dolarda algı kullanılıyor

Coşkun konuşmasının devamında yükselişte olan doları gündeme alarak, ‘’İmalat sanayimiz bitti, artık Çin’den mal getirmeye başladık. Dolar 3.85’e çıktı, 3.78 olunca ekonomide bahar havası esiyor diye algı operasyonu yapmaya kalkıştılar. Dolara söz geçirmek için önce imalat sanayine yönelmeli, dışa bağımlı olmaktan kurtulmalıyız. Daha yeni bir kararla 90 bin ton buğday alımına izin verildi. Tütün, şeker pancarı, buğday ekemiyoruz. Doları bozdurmakla bu sorunun üstesinden gelemeyiz, üretmekten başka çaremiz yok. Hep beraber yerli sanayinin, ağır sanayinin önünü açalım, dolarla mücadele edelim’’ dedi.

Mikrofon çıkışı

Ömer Faruk Coşkun, meclisteki kavga sırasında kırılan mikrofonu da gündeme alarak, ‘’3 sene önce meclis yenilenirken 15 bin euroluk mikrofon takılıyor. Bir mikrofona  döviz olarak bu parayı veriyorsunuz, sonra da dolarla mücadele edelim diyiyorsunuz, samimi olun, o zaman bu millet size sahip çıkar’’ dedi. Konuşmasın devamında mahkemelik olan Osman Gazi Köprüsü ve yerel konuları işleyen Coşkun, daha sonra da mahallelerin faaliyet raporlarını aldı. Çalışmaların anlatılmasından sonra toplantı yine dualarla bitirildi.

 

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
KAMU İŞÇİLERİYLE HÜKÜMET ARASINDA ZAM ANLAŞMASI SAĞLANAMADI
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, yaz finaline, renk kattı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Güney Metro Hattı’nın, proje ihalesine 3 teklif
İZMİT
48 Kez Görüntülendi.
İZMİT BELEDİYESİ’NDEN, KADIN VE ÇOCUKLARA DESTEK PROTOKOLÜ
KOCAELİ
25 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ SU KAZALARI ENGELLEME MERKEZİ (KOSKEM) SAHİL GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYOR
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT, YANGIN SONRASI ZARAR GÖREN VANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Hükümlüsü Gebze’de Yakalandı
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Hükümlüsü, Darıca’da Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Ragbisi Avrupa’da Zirveye Çıktı
ASAYİŞ
97 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Uyuşturucu Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı