Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Güçlü Türkiye'nin anahtarı sizlerde

Mimar Sinan Mahallesi’nde Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatan ve 'evet' için destek isteyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "İnşallah 16 Nisan'da güçlü bir sistem için, gelecek için evet diyeceğiz" dedi.

 Güçlü Türkiye'nin anahtarı sizlerde

Mimar Sinan Mahallesi’nde Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatan ve 'evet' için destek isteyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "İnşallah 16 Nisan'da güçlü bir sistem için, gelecek için evet diyeceğiz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak referandum için 'evet' istemeye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatmaya devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi’nde cami çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak olan Yeni Anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlattı, soruları yanıtladı. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyaretlerde konuşan Başkan İsmail Baran, 16 Nisan'ın Yeni Türkiye'nin yükselişi için bir milat olacağını vurgulayarak, "Güçlü Türkiye'nin anahtarı sizlerin elinde" dedi.
ARKASINDA MİLLET VAR
Mevcut sistemde istikrarsızlık ve kaosun an meselesi olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Çift başlı yönetim bu ülkeye hep kriz getirdi. Yeni sistem ile Cumhurbaşkanını 5 yıl boyunca hizmet etmesi için sizler seçeceksiniz. Memnun kalır, hizmetlerini takdir ederseniz bir defa daha seçebileceksiniz" dedi. Başkan Baran, 'diktatörlük' iddialarıyla ilgili olarak ise "Arkasında millet olan, millet tarafından seçilen bir kişi nasıl diktatör olabilir" açıklamasında bulundu.
GÜÇLÜ BİR SİSTEM

Yeni sistem ile Türk gençliğinin önünün daha da açılacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Bizler, gençlerin bu memleket için dertlenip proje üretmelerini istiyoruz. Büyük Türkiye'nin, Güçlü Türkiye'nin 15 Temmuz'da tarih yazan gençlerimize her zamankinden çok ihtiyacı var. 2023, 2053 ve 2071'in Türkiye'si için gençlerimizle birlikte çalışmak, onların enerjilerinden faydalanmak zorundayız. İnşallah 16 Nisan'da, gençlerimizin de söz sahibi olduğu güçlü bir sistem için evet diyeceğiz" dedi.

KÖRFEZ EVET DİYECEK
Türkiye’nin, 16 Nisan’da, yönetim sistemi konusundaki tercihini belirleyeceğini vurgulayan Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, kapı kapı dolaşıp tüm Körfez’e yeni sistemi anlattıklarını ifade etti. Türkiye'de son 15 yılda inşa edilen güven ve istikrar ortamının kişilere ve partilere bağlı olmaktan çıkarılıp bir sisteme bağlanması gerektiğini vurgulayan Osman Badem, " Körfez, geleceği için, güçlü bir Türkiye için 16 Nisan'da 'evet' diyecek" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Yürüyüşü
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Derince’de Taşköprü Satış Noktaları 9’a Yükseldi
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
Derince’de Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Bonzai Operasyonu: 1 Gözaltı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de İşletmelere İtfaiye Raporu Zorunluluğu
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi
KOCAELİ
36 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Fırtına Uyarısı
GÜNDEM
131 Kez Görüntülendi.
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenileniyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Yuvacık Barajı’nda Doluluk Oranı Yükseldi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Narkotik Operasyonu: 9 Şüpheli Yakalandı