Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Hala Çanakkale’nin ezikliği altındalar

'18 Mart'tan 15 Temmuz'a Çanakkale Ruhu Milli Destanı' konulu konferans için Körfez’e gelen Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, Türkiye’yi yok etmek isteyen güçlerin, Çanakkale’de yaşadıkları hezimetin ezikliği altında olduğunu söyledi

 

 

Hala Çanakkale’nin

ezikliği altındalar

'18 Mart'tan 15 Temmuz'a Çanakkale Ruhu Milli Destanı' konulu konferans için Körfez’e gelen Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, Türkiye’yi yok etmek isteyen güçlerin, Çanakkale’de yaşadıkları hezimetin ezikliği altında olduğunu söyledi

 

Körfez Belediyesi’nin ‘Kültür Sanat’ etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Mart ayı etkinlikleri kapsamında önceki akşam da Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, '18 Mart'tan 15 Temmuz'a Çanakkale Ruhu Milli Destanı' konulu konferans için Körfez’deydi. Konferansa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konferans öncesinde Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.

TEZGAH ÜSTÜNE TEZGAH

Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, 18 Mart Çanakkale Zaferi hakkında bilgiler aktarırken, 15 Temmuz’a da değindi; “Çanakkale’de bizi yıkamayanlar, hala çeşitli oyunlar peşinde. 15 Temmuz’da da denediler ama biz onlara Çanakkale destanı yazmaya hazır olduğumuzu gösterdik. Namık Kemal, ‘Fıtrat değişir sanma, bu kan yine bu kan yine o kandır” diyor ya; onlar bizdeki Osmanlı kanını gördükleri için yıkmak adına tezgah üstüne tezgah yapıyorlar.

BİZİ DURDURAMAYACAKLAR

Bizi geçmişimizden koparmak için yapılan oyun, yapılan müdahaleler bitmiyor. Çanakkale’yi küçümseme çabaları, Araplarla aramıza fitne sokma çabaları bunun göstergesi. Biz bunlarla aramıza set çekmek zorundayız. Nasıl Kılıçaslan’ı, Alpaslan’ı, Fatihleri, Emir Alileri durduramadılarsa, Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasındaki bu milleti de durdurmayacaklar.

HALA HAZMEDEMİYORLAR

18 Mart’ta sadece ufacık üçgen içindeki olanlar, Dünya tarihinin gidişatını etkiledi. Bugün Türkiye’de 1 tane Çanakkale ile ilgili kitap basılıyorsa, İngilizcede 15 tane basılıyor. ‘Nasıl oldu da biz yenildik’ diyerek bunun üzerine kitaplar yazıyor. ‘Türkler kim biz kim?’ diyorlar. Hala bunu hazmedemediler. Çanakkale’nin ezikliği altındalar.

İMAN VE FEDAKARLIK

Onlar büyük silahlarla geldiler ama farkında olmadıkları bir şey vardı; Bu milletin imanı. Topu tüfeği bir yana, bu milletin iman ve fedakârlığı ile neler yaptığını dünya gördü” ifadelerini kullandı. Konferans sonrasında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mustafa Armağan’a hediye takdim etti. Araştırmacı-yazar Mustafa Armağan da sevenlerine kitap imzaladı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında