Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Vesayetçilere artık Türkiye’de yer yok

Yeni sistemde devletle ile millet arasına hiç kimse giremeyeceğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vesayetçilere ve darbecilere artık Türkiye'de yer yok” dedi

 Vesayetçilere artık

Türkiye’de yer yok

Yeni sistemde devletle ile millet arasına hiç kimse giremeyeceğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vesayetçilere ve darbecilere artık Türkiye'de yer yok” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM çalışmaları kapsamında; AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’ndeydi. Bağdat Camii’nde cemaatle gerçekleştirilen buluşmada, yeni anayasa ve yeni sistem ile ilgili cemaatin merak ettiği sorular cevaplandırıldı. AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da konuşmasında muhalefeti hedef aldı.

BİZİ TEHDİT ETTİLER

“Daha meclise değişiklik geldi, bizi mecliste tehdit etmeye başladılar” diyen Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Bize, kan dökmeden anayasa değişikliği yapamazsınız dediler. Tabi onlar darbelerle anayasa yapmaya alışık oldukları için, tehdidi o alışkanlıkların devamı olarak görüyoruz. Anayasa darbeler ile değil, mecliste yapılır. Ve milletle beraber yapılır” ifadelerini kullandı.

EKONOMİ BÜYÜYECEK

Cemaatle buluşma sonrasında Başkan İsmail Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem, Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni anayasa ve sistemle ilgili konuşan Başkan İsmail Baran, “Amaç; demokrasisi ve ekonomisi büyümüş, iç sorunlarından kurtulmuş ve terörle enerjisini tüketmeyen bir Türkiye oluşturmak” dedi.

BİZİ ENGEL GÖRÜYORLAR

AK Parti’nin 15 yıldır millet tarafından verilen emaneti onurla taşıdığını belirten Başkan Baran, “Terör örgütleriyle coğrafyamızı kana bulamaya çalışanlar, bu büyük oyunu kuranlar, kendilerine en büyük engel olarak Türkiye'yi görüyorlar. Ama 16 Nisan’dan sonra Vesayetçilere ve darbecilere artık Türkiye'de yer olmadığını anlayacaklar” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Yürüyüşü
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Derince’de Taşköprü Satış Noktaları 9’a Yükseldi
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
Derince’de Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Bonzai Operasyonu: 1 Gözaltı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de İşletmelere İtfaiye Raporu Zorunluluğu
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi
KOCAELİ
36 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Fırtına Uyarısı
GÜNDEM
131 Kez Görüntülendi.
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenileniyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Yuvacık Barajı’nda Doluluk Oranı Yükseldi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Narkotik Operasyonu: 9 Şüpheli Yakalandı