Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

DOĞAN, ANNELERİMİZİN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEYİZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “ fedakârlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızın günü kutlu olsun “ dedi.

 DOĞAN, ANNELERİMİZİN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEYİZ 

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “ fedakârlık ve sevginin, merhamet ve şefkatin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızın  günü kutlu olsun “ dedi.

Başkan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi; “Cennet annelerin ayağı altındadır” sözü anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmeye yeterlidir. Böyle değerli olan annelerimizi anmayı sadece bir günle sınırlı tutmak elbette mümkün değildir. Bizim için her gün anneler günüdür. Bizler bunu böyle biliyor annelerimize de böyle değer veriyoruz. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Hayatını çocuklarına adayan kıymetli annelerimizin anneler gününü kutlarken, onlara hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını hissettirmeliyiz.  Emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, ebeveyne hürmet konusunda çocuklarımıza örnek olmamız gerekmektedir.

Başta benim annem olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor ve bütün annelerin gününü gönülden kutluyorum.” 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
53 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Suçundan Hükümlü Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı
ASAYİŞ
140 Kez Görüntülendi.
41 İlde Dolandırıcılık Şebekelerine Darbe: 206 Tutuklama
KÖRFEZ
16 Kez Görüntülendi.
Yarımca Sahilinde Sporun Yeni Adresi Hizmete Açıldı