Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

BELEDİYELER PARAMIZI ÇAR-ÇUR ETMESİN

Saadet Partisi Kocaeli İl Müfettişi Recep Sarıdoğan, belediyelerde ve yerel kurumlarda yapılan gereksiz harcamalara dair açıklamalarda bulundu.

 BELEDİYELER PARAMIZI ÇAR-ÇUR ETMESİN

Saadet Partisi Kocaeli İl Müfettişi Recep Sarıdoğan, belediyelerde ve yerel kurumlarda yapılan gereksiz harcamalara dair açıklamalarda bulundu.

Recep Sarıdoğan açıklamasında şunları dile getirdi. ‘’Son günlerde ekonomi durma noktasına geldi. Her geçen gün sayılı bir ülkeyle yaşadığımız kriz, Rusya ve Hollanda’dan sonra yerini Almanya’ya bırakmaya doğru gidiyor. Rusya’ya 1 ihraç edip 7 ithal ederken bile sarsılan Türkiye, şimdi benzer krizi Almanya ile yaşamak üzere. Oysa ihracatımızın neredeyse yarısını Almanya’ya yapıyoruz. Olası bir kriz, Türkiye’nin bir daha toparlanamayacağı çöküşe sürükler. Şimdiden büyük şirketler ülkemizi terk etmeye hazırlanıyor. Bunun şayiası bile ekonomik kriz demektir.’’

 

KURUMLAR VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN

Sarıdoğan, açıklamasının devamında; ‘’Maliye’nin bin bir güçlükle biriktirdiği gelirler, belediyeler tarafından hovardaca harcanıyor. Bu kaynaklar da her yıl yenilenen yollar, ilk yağmurda dolan Avrasya gibi tünel geçitler, yarışmalar, şovlar ve eğlence programlarına aktarılıyor.

Üst aklın isteklerini tatmin etmek için KİT’leri apar topar özelleştiren iktidar, sıkışmaya başlayınca Belediyeleri KİT’leştirmeye başladılar. İşinin ehli olan çalışanları işten çıkararak bir kişinin yapabileceği işi 4 yandaşa yaptırıyorlar. Buna kaynak mı dayanır, esnafın verdiği vergi mi dayanır?  

Belediyeler, partinin tanıtım kampanyalarını finanse ediyorlar. Partilerin eşit şartlarda yarışmadığının en büyük delili budur. Her bir belediyenin reklam ve tanıtım masrafları astronomik boyutlara ulaşmış. Elbette her geçen gün büyüyen belediye gelirleri ne kadarsa o kadar artması normal karşılanır. Ancak herhangi birini alın bakın, o masrafların, gelirlerinden daha çok oranda arttığını göreceksiniz.

Bütün halkımızı, belediyelerin yaptığı masrafları açıklaması yönünde bilgi edinme haklarını kullanmaya davet ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi