Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YERİNDE İNCELEME

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesiyle ilgili çalışma yapılıyor.

 İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YERİNDE İNCELEME

 

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesiyle ilgili çalışma yapılıyor.

İzmit Belediyesi’ne yapılan bireysel başvuruların yanı sıra Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kanalıyla yapılan yardım taleplerini titizlikle inceleyen yetkililer “ vatandaşlardan gelen ihbarlar ile Belediye Başkanımıza gönderilen mektuplar da dikkate alınmakta, sosyolog ve sosyal hizmetler uzananlarınca yerinde incelemeler yapılmaktadır. Böylelikle gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemek mümkün olmaktadır. Kaymakamlık verilerinin de dikkate alındığı çalışma ile Şubat ayından itibaren 824 haneye sosyal inceleme ziyareti gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaretlerle vatandaşların ihtiyacı tespit edilerek ihtiyacın giderilmesine yönelik bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapılarak, uygun görülenlere gerekli destekler sağlanmaktadır” dediler.  Vatandaşlardan İzmit Belediyesi’ne gelen talepler arasında çatı onarımı, ev bakımı, giyim ve gıda yardım isteklerinin ilk sıralarda yer aldığı kaydedildi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
75 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet
SPOR
22 Kez Görüntülendi.
Aşıla; Kocaelispor’un yanında
SİYASET
59 Kez Görüntülendi.
Aşıla, Gençleri yalnız bırakmadı
KARAMÜRSEL
53 Kez Görüntülendi.
Aşıla, sabotaj ihtimaline dikkat çekti
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Sağlık Çalışanları 18 Ağustos’ta İş Bırakıyor
EKONOMİ
40 Kez Görüntülendi.
Polisan Holding’den 2025’in İlk Yarısında 2,8 Milyar TL Gelir