Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İlhami Önal bende varım dedi

Körfez ilçenin tanınmış ve sevilen simalarından olan İlhami Önal, AK Parti ilçe başkanlığı yarışında "Bende varım" diyerek adaylığını açıkladı.

 Uzun yıllardır Körfez'de yaşayan ve ilçenin sevilen sayılan isimlerinden olan İlhami Önal, AK Parti ilçe başkanlığı yarışında bende varım diyerek adaylığını açıkladı. 
Sevenlerinin ve yakınlarının da oldukça desteklediği Önal, güzel işlere imza atmak amacıyla yaptığı istişareler sonucu böyle bir karar verdiğini açıkladı. Önal açıklamalarında şunlara yer verdi; 
"1957 yılında Erzurum doğumlu olup 1964 yılında Kocaelinin Körfez ilçesine taşınmış olmakla günümüze dek bu bölgede ikamet etmekteyim eğitim hayatıma burada başlamış olup cok erken yaşta ticaret hayatına atılmışımdır.Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınmakta olup adaylık süreci boyunca görevi en iyi şekilde yapmaya talip olup Türkiye Cumhuriyeti Sayın Cumhurbaşkanımız olan ayni zamanda dünya liderliği misyonunu üstlenmıs bu yolda çığır açan Recep Tayyip Erdoğanın acmış olduğu vatan hizmeti sevdasında görev almaya ve bu kutlu dava neferinin körfez şehidi olmaya hazır olup verilecek her türlü vazifeyi aşk ile görev almaya şahsım adına talip bulunmaktayım bu takdiri sayın Ak parti ailesinin hizmet ile yoğrulmuş dava gönüllülerin onayına saygılarımla arz ederim"
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
112 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
35 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği