Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Keleşoğlu da aday adayı

 Memur Sen eski İl Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu 24 Haziran erken seçimleri öncesinde AKP’den aday adaylığını Sivil Toplum Merkezi’nde geniş katılımlar gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı

26 Nisan 2018 Perşembe 12:58 AKP’de milletvekili aday adaylığı başvuru trafiği devam ediyor. Başvuru yapan isimlerden birisi de Halil İbrahim Keleşoğlu oldu. Keleşoğlu ayrıca Sivil Toplum Merkezi’nde destekçileriyle bir araya gelerek aday adaylık açıklamasında bulundu. Memur Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık da basın açıklamasında Keleşoğlu’nun yanında bulundu.

Aday adaylık açıklamasında özgeçmişinden bahsederek sözlerine başlayan Halil İbrahim Keleşoğlu, “Biz bu kadar erken seçim beklemiyorduk. Seçimlere girip çıkmak kolay iş değil. Yaptığımız istişarelerle tekrar aday olmaya niyetlendik. Üçüncü kez aday adayı olacağız. Sizlerin dualarıyla İnşallah milletvekili olacağız. Biz memur kesiminden birisiyiz. Seçim sistemi değişti. Bir şemsiye reisin bir şemsiye vekillerin. Herkes keramet gösterecek. Halkın dertleriyle hem dert olabilecek kişilerden birisiyiz. Hayırlısıyla tercih edilebiliriz. Vekil olursak birkaç ayda bir toplanırız. Halkın şikayet ettiği konuları mümkün mertebe çözmeye çalışacağız. Herkes bundan emin olabilir. Yarın memuriyetten istifa edeceğim. Cumartesi günü de 14.30-15.00 arası AK Parti il binasında başvurumu yapacağım. Hepinizi oraya bekliyorum” dedi.

HALİL İBRAHİM KELEŞOĞLU KİMDİR?

1965 Trabzon Of doğumlu. Evli ve dört çocuk babası. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 42 yıldır Kocaeli'de ikamet eden Keleşoğlu, Okan Üniversitesi'nde İşletmeYönetimi yüksek lisans yaptı. Eğitimci, idareci ve STK temsilcisi Keleşoğlu, 4 dönem Eğitim Bir-Sen'de şube başkanlığı yaptı. 3 dönem Memur-Sen'de de il temsilcisi gibi görevler yapan Keleşoğlu, 3 dönem de Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri başkanlığı yaptı. Keleşoğlu, Muammer Dereli Fen Lisesi'nde müdür olarak görev yapan Keleşoğlu şu an Başiskele Bahçecik Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapıyor. Keleşoğlu öğretmenlik görevinden istifa ederek Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Yorumlar

İhsan 6 Yıl Önce

Keleşoğlu sonunda olacak

Halim 6 Yıl Önce

Memur Sen eski İl Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu 24 Haziran erken seçimleri öncesinde AKPden aday adaylığını Sivil Toplum Merkezinde geniş katılımlar gerçekleştirdiği toplantıda açıklaması dikkat çekici

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
23 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
3 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
89 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
168 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
57 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor