Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

Cumhur ittifakı’ milletin kendisidir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile birlikte seçim çalışmasındaydı. Başkan Baran, “Bu ittifak, milletin kendisidir” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Cumhur İttifak’ının iki kanadı; AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da katıldığı programda meclis üyeleriyle ilçedeki yatırımları gezdi. Yatırımlar dışında Başkan Baran ve ilçe başkanları, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim için çalışma da yürüttü. Bölgelerde yapılan geziler sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Baran, Cumhur İttifakı ile Körfez’de yakalanan havadan bahsetti, ‘rekor oy çıkacaktır’ dedi.

OYUNLARI BOZACAĞIZ

Başkan Baran, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından imzalanan ve BBP'nin de destek verdiği "Cumhur İttifakı, Türkiye üzerine oynanan oyunları bozacak hayırlı bir ittifaktır. Bu ittifak Türkiye'nin bütünlüğünü, bağımsızlığını, birliğini, diriliğini ve geleceğini tüm siyasi hesapların üzerinde tutan bir anlayışla hazırlanmıştır.

İLK TURDA BİTECEKTİR

Bu ittifak Türkiye'nin bütünlüğünü, bağımsızlığını, birliğini, diriliğini ve geleceğini tüm siyasi hesapların üzerinde tutan bir anlayışla hazırlanmıştır. Cumhur İttifakı iyi niyetle kuruldu. Hayırlı niyetle yola çıkanlar hayırlı sonuca ulaşır. İlk turda seçim tamamlanacaktır. Cumhur’un Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de, eğlence dolu unutulmaz etkinlik düzenlendi
DERİNCE
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den, korsan servis denetim
İZMİT
19 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi, Avrupa’yı keşfetmek isteyen, gençler için seminer düzenleyecek
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de, büyük Aile Hekimliği sempozyumu,
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Aldatıcı görüşmeler yaparak müştekilerden
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
İlkokul öğrencilerine, ‘sıfır atık’ etkinliği
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Daha çok çalışacağız”
ASAYİŞ
149 Kez Görüntülendi.
Feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.