Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Yaptığımız yatırımların merkezinde insan var

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceledi. Hacı Osman Mahallesi’nde otoban üstünde yapımı devam eden cami inşaatıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yakın takibe aldı. Üniversite, İlimtepe Kültür Merkezi, Hereke Kalesi ve Sarnıç Han gibi büyük projeler dışında vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçe genelinde yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Baran, ilk olarak Hacı Osman Mahallesi’nde ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen bölgede inceleme yaptı.

CAMİ, YOL, YENİ HİZMET BİNASI

Vatandaşların talepleri sonrasında Körfez Belediyesi tarafından yapımına başlanan Otoban Üstü Camii’nin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Baran, inşaat çalışmasını yürüten firma yetkililerinden de bilgi aldı. Başkan Baran daha sonra Hacı Osman Mahallesi ile İlimtepe arasında devam eden yol ile ve İlimtepe Mezarlığı’ndaki yeni hizmet binası çalışmasını inceledi.

ÖNCELİĞE GÖRE PROJE

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşın talepleri doğrultusunda projelere yön verdiklerini belirterek, “Körfez’de vatandaşların önceliğine göre proje üretiyoruz. Eksik gördüğümüz noktalara hemen müdahalelerde bulunuyoruz. Biz, yatırımların merkezine insanı koymuş bir belediyeyiz. Vatandaşlarımızın da memnuniyeti, izlediğimiz yolun ne kadar doğru olduğunun göstergesi” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Kadın doğal gaz borusuna asılı halde ölü bulundu
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Tırda yapılan aramada, metamfetamin ele geçirildi
KARAMÜRSEL
5 Kez Görüntülendi.
Karamürsel'de yeni projeler belirlendi
KOCAELİ
278 Kez Görüntülendi.
KSO, Çin’e heyet ziyareti düzenledi
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Devlet Hastanesi ek binası hızla yükseliyor
GÜNDEM
220 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KARİYER ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
KÖRFEZ
15 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, ANKARA'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEREKE HALISI HEDİYE ETTİ
KOCAELİ
12 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GENÇLERE TAM DESTEK VERİYOR
ASAYİŞ
190 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI