Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Tayfun Balıkçı adaylığa yeşil ışık yaktı

Körfez'de son günlerde en çok konuşulan konulardan biri Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediye başkanlığı için ismi geçen Tayfun Balıkçı'nın adaylığı oldu.

Körfez'in çok yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden olan, Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediye Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı; kendisine yöneltilen "Aday olacak mısınız?" sorularına olumsuz yanıt vermiyor. Partim ve Körfez halkı isterse görevden kaçmam diyerek görev adamı olduğunu bir kez daha gösteren Balıkçı, adaylığa yeşil ışık yakmış oldu.

Geçtiğimiz dönem yanlış politikalar yürüten ve yerel seçimlerde başarısız sonuç alan CHP Körfez ilçe teşkilatı bu yerel seçimlerde aynı hataları tekrarlamak istemiyor. Bu noktada her kesimin CHP'den aday olabilecek en mantıklı isimin Tayfun Balıkçı olduğunu dillendirmesi de bu yerel seçimlerin Körfez'de kıran kırana geçeceğini gösteriyor.

Bugüne kadar din, dil ırk ve siyasi görüş ayrılıkları gözetmeksizin herkesin yardımında koşan, her kesimle ılımlı ve yapıcı ilişkiler içinde bulunan Tayfun Balıkçı'nın diğer bir artısı ise bu kentin çocuğu olması. Körfez'in köklü ve yerli ailelerinden olan Balıkçı'nın bu kentin çocuğu olarak bu kentin sorunlarına en duyarlı isim olduğu üzerinde konuşuluyor. Farklı siyasi çevrelerin de dürüstlüğü, şeffaflığı ve yardım severliği ile tanıdığı Tayfun Balıkçı'nın adaylığı yerel seçimlerin çok çekişmeli geçeceğini şimdiden hissettiriyor.
Parti tabanından ve Balıkçı'nın yakın çevresinden "aday ol" baskılarının çoğaldığı konuşulurken, Balıkçı'nın resmi adaylık açıklamasını ne zaman gerçekleştireceği merak ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
55 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
27 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
122 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
171 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor