Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran, “Sizler bu davanın lokomotifisiniz”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları yönetimiyle bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Sizler bu teşkilatın lokomotifisiniz’ dedi, gençlerde ‘yarım seçim olacakmış gibi teşkilat olarak hazırız’ mesajı verdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak başkanlığında gerçekleştirilen ve İl Gençlik Kolları yöneticisi Müzeyyen Filiz’in de katıldığı toplantıda ilk olarak Doğan Orak konuşma gerçekleştirdi. Gençlik Kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Orak, “Mahalle teşkilatlarımız, komisyonlarımız yarın seçim olacakmış gibi hazır bir durumda.

SİZLER BİZE GÜÇ VERDİNİZ

Sizlerden bugüne kadar talep ettiğimiz ne varsa hiç biri geri çevrilmedi. Desteğiniz de bizlere güç ve kuvvet verdi. Bizlere inanılması, yanımızda olunması bizler için önemliydi. Siyasetin en büyük unsuru vefadır. Önümüzde bir süreç var ve başkan adayımız aralık ayında belli olacaktır. Biz sizlerden memnunuz. Gençlik anlamında her zaman yanımızda oldunuz. Sizlere verdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

EMEKLERİNİZ ASLA UNUTULMAZ

Doğan Orak’ın ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gençlere seslendi. Gençlik kollarının siyasette en güzel yılları olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bu yüzden gençlik kollarımıza verilen desteğin ne kadar önemli olduğunu iyi bilirim. Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok seçim, darbe girişimleri yaşadık. Bütün bu zorluklları birlikte atlattık. Kapı kapı beraber gezdik. Sizler afiş astınız sabahlara kadar. Emekleriniz gayretleriniz asla unutulmaz.

BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Bu kutlu davada sizlerle birlikte yol yürümek bizler için büyük bir onur. Yol yürümeye devam edeceğiz. Beraber yürüyeceğiz, beraber ıslanacağız. 2023, 2053 hedeflerini hep beraber inşaa edeceğiz. Yapacağınız çalışmalar çok önemli” dedi. 55 aylık süreçte 400 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Bunları yaparken, 170 milyon liralık geriye dönük borç ödemesini gerçekleştirdik.

BU İŞİN LOKOMOTİFİ SİZLERSİNİZ

Sosyal belediyeciliği ön plana aldık, gençliğin ön plana alarak insan merkezli bir yönetim anlayışını sergiledik. Aldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıdık. Çok büyük hizmetler yaptık. Bunları beraber yaptık. Bu ekiple, meclis üyelerimizle birlikte yaptık. Biz, ‘ben’ demeyen bir anlayışsa sahibiz” dedi. . Gençlik kollarının işin lokomotifi olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, bundan sonraki çalışmalarında da başlarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.