Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran, “Sizler bu davanın lokomotifisiniz”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları yönetimiyle bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Sizler bu teşkilatın lokomotifisiniz’ dedi, gençlerde ‘yarım seçim olacakmış gibi teşkilat olarak hazırız’ mesajı verdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak başkanlığında gerçekleştirilen ve İl Gençlik Kolları yöneticisi Müzeyyen Filiz’in de katıldığı toplantıda ilk olarak Doğan Orak konuşma gerçekleştirdi. Gençlik Kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Orak, “Mahalle teşkilatlarımız, komisyonlarımız yarın seçim olacakmış gibi hazır bir durumda.

SİZLER BİZE GÜÇ VERDİNİZ

Sizlerden bugüne kadar talep ettiğimiz ne varsa hiç biri geri çevrilmedi. Desteğiniz de bizlere güç ve kuvvet verdi. Bizlere inanılması, yanımızda olunması bizler için önemliydi. Siyasetin en büyük unsuru vefadır. Önümüzde bir süreç var ve başkan adayımız aralık ayında belli olacaktır. Biz sizlerden memnunuz. Gençlik anlamında her zaman yanımızda oldunuz. Sizlere verdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

EMEKLERİNİZ ASLA UNUTULMAZ

Doğan Orak’ın ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gençlere seslendi. Gençlik kollarının siyasette en güzel yılları olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bu yüzden gençlik kollarımıza verilen desteğin ne kadar önemli olduğunu iyi bilirim. Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok seçim, darbe girişimleri yaşadık. Bütün bu zorluklları birlikte atlattık. Kapı kapı beraber gezdik. Sizler afiş astınız sabahlara kadar. Emekleriniz gayretleriniz asla unutulmaz.

BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Bu kutlu davada sizlerle birlikte yol yürümek bizler için büyük bir onur. Yol yürümeye devam edeceğiz. Beraber yürüyeceğiz, beraber ıslanacağız. 2023, 2053 hedeflerini hep beraber inşaa edeceğiz. Yapacağınız çalışmalar çok önemli” dedi. 55 aylık süreçte 400 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Bunları yaparken, 170 milyon liralık geriye dönük borç ödemesini gerçekleştirdik.

BU İŞİN LOKOMOTİFİ SİZLERSİNİZ

Sosyal belediyeciliği ön plana aldık, gençliğin ön plana alarak insan merkezli bir yönetim anlayışını sergiledik. Aldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıdık. Çok büyük hizmetler yaptık. Bunları beraber yaptık. Bu ekiple, meclis üyelerimizle birlikte yaptık. Biz, ‘ben’ demeyen bir anlayışsa sahibiz” dedi. . Gençlik kollarının işin lokomotifi olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, bundan sonraki çalışmalarında da başlarılar diledi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
77 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 İlçede Elektrik Kesintisi Olacak
GÖLCÜK
13 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Evlilik Fuarı Kapılarını Açtı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Ağır Suçtan Aranan Hükümlü Yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de İçme Suyu Altyapısı Güçlendi
KÖRFEZ
47 Kez Görüntülendi.
Hereke’ye İki Yeni Öğrenci Yurdu Geliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Valiliği’nden, Kar Yağışı Uyarısı
EKONOMİ
16 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt ve Tütün Ürünlerinde ÖTV Artışı Resmi Gazete’de
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’yi 13 Milyon Kişi İzledi
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Tek Teker Tehlike” Sürücüsü Yakalandı
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nde Memurlara Yeni Yıl Müjdesi