Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Minik yüzücüler sertifakalarını aldı

Körfez Belediyesi’nin yüzme kurslarına katılarak eğitim gören minik öğrencilere sertifikaları verildi. Başkan İsmail Baran, sertifika verdiği miniklerden madalya sözü de aldı

Körfez Belediyesi tarafından sporu tabana yayma adına yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Futboldan güreşe, voleyboldan yüzmeye kadar 15 farklı branşta binlerce öğrencinin eğitim gördüğü spor akademilerine ilgi her geçen gün artarken, bu yatırım meyvesini de vermeye devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da son olarak Yüzme Havuzu’nda eğitim gören miniklerle bir araya geldi.

BİNLERCE ÇOCUĞA EĞİTİM

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen kurslara katılan ve başarılı olan minik öğrencilere sertifika veren Başkan İsmail Baran, “Sizlerin küçük yaşlarda burada eğitim görmesi bizlerin ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. 4 bin 500 öğrencimize spor akademilerimizde eğitim veriyoruz. Sizlerin daha sağlıklı bir nesil olarak bu ülke için katkı sunmanızı istiyoruz” dedi.

ASIL BAŞARI ANNELERİN

Başkan İsmail Baran, annelerin emeğinin de unutulmaması gerektiğini belirterek, “İşin mutfağında olsak da aslında asıl başarı annelerin. Ailelerimiz çocuklarımızı tesislerimize getirerek hem onların geleceği hem de ülkemizin geleceği açısından önemli bir rol üstlendiler” dedi. Başkan İsmail Baran daha sonra çocuklara sertifikalarını takdim ederken, annelere de hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı
KÖRFEZ
36 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Ramazan Mesajı
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Bandrolsüz Makaron Operasyonu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de eTwinning Ödül Töreni Coşkusu
EKONOMİ
97 Kez Görüntülendi.
Ticaret Bakanı Bolat’a Kocaeli İş Dünyasından Dosya Sunuldu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de Hocalı Katliamı Anma Programına Katıldı
GÜNDEM
63 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Zeytinoğlu’ndan Bütçe Açıklaması
ASAYİŞ
54 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
73 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı