Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

BİLNET’te sürpriz çifte kutlama

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü şık bir programla kutlandı. Doğum günü olan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’a da hoş bir sürpriz yapıldı

 Yerleşkenin 400 kişilik konferans salonunda gerçekleşen kutlama programı öncesinde okul öğretmenleri kokteylle ağırlandı. BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Yerleşke Müdürü Yasemin Demirkol’un da katıldığı kokteylin ardından konferans salonuna geçildi ve buradaki program da İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Korkmaz yaptığı konuşmada öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği olduğunu belirterek, “Hangi işi yaparsanız yapın veya hangi makamda olursanız olun, güç elinizdeyken saygı görürsünüz. Ama öğretmenlik her zaman saygıyla anılan kutsal bir meslek. Öğrencilerinizin gönlünde edindiğiniz yeri başka hiç kimse dolduramaz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ

Korkmaz’ın konuşmasının ardından öğretmenler büyük bir sürprizle karşılaştı. BİLNET Kocaeli Matematik Öğretmeni İsmail Aksoy ile öğrenci işlerinden Bensu Baz, Sevgi Gürelman ve Yekta Kuka tarafından hazırlanan, öğretmenlerin aile ve yakınlarının mesajlarından oluşan bir saatlik video izletildi. Çin’den Suriye’ye, Konya’dan Çanakkale’ye kadar her yerden gelen mesajlar duygusal anlar yaşattı. Mesajlarda yer bulan öğretmen yakınlarının mini gösterileri ise kahkahalara neden oldu.

KORKMAZ’IN DOĞUM GÜNÜ

Programda Ali Korkmaz’ı da bir sürpriz bekliyordu. Aynı zamanda edebiyat öğretmeni olan Korkmaz’a hem öğretmenler günü, hem de 25 Kasım doğum günü kutlaması yapıldı. Yakın arkadaşlarından doğum günü mesajları kısa bir videoyla izlettirildi ve 3 kelimeyle özellikleri sıralandı. Daha sonra hep birlikte Korkmaz’ın doğum günü pastası kesildi. Program müzik öğretmeni Cumhur Koç’un piyano eşliğinde seslendirdiği parçalarla son bulurken Korkmaz tüm meslektaşlarına 24 Kasım hediyelerini takdim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de, eğlence dolu unutulmaz etkinlik düzenlendi
DERİNCE
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den, korsan servis denetim
İZMİT
19 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi, Avrupa’yı keşfetmek isteyen, gençler için seminer düzenleyecek
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de, büyük Aile Hekimliği sempozyumu,
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Aldatıcı görüşmeler yaparak müştekilerden
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
İlkokul öğrencilerine, ‘sıfır atık’ etkinliği
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Daha çok çalışacağız”
ASAYİŞ
150 Kez Görüntülendi.
Feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.