Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Büyükakın’dan MHP İl Başkanlığı’na ziyaret

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Cumhur ittifakının zarar görmemesi için azami gayret göstereceğiz. Aslolan Anadolu’nun bekasıdır” dedi.

 

“Cumhur ittifakı zarar görmeyecek

Büyükakın, “Aslolan Anadolu’nun bekasıdır”

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Büyükakın’a Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve parti yöneticileri eşlik etti. Ak Parti teşkilatını MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP İl Teşkilatı karşıladı.

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Ünlü, “Biz Cumhur ittifakının ne olduğunu bilen bir siyasi partiyiz. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen bir söylemin siyasi yansıması Cumhur ittifakıdır. Cumhur İttifakı Kocaeli’de 13 -0’la bitecek, ittifakımızın gücünü burada göstereceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, Kocaeli’nde Cumhur ittifakı ezici bir çoğunluk elde edecektir. Geçmişte Cumhur ittifakı Kocaeli’de yüzde 54.6’lık oranı aldı. Bu oranını yüzde 58’e, 60’a çıkaracağız. Kocaeli’nde Tahir Büyükakın gibi birinin gösterilmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konudaki ciddiyetini ortaya koyuyor. Sayın Valimizin burada aday olması Kocaeli’nde sıcak mesajlar vermiştir” diye konuştu.

MHP’nin kurumsal bir siyaset olduğunu da sözlerine ekleyen Ünlü, “Kocaeli, liderimizin talimatını harfiyen uygulayacak bir ildir. Önümüzdeki günlerde sayın liderimizin açıklamaları doğrultusunda biz çalışmalarımızı yapacağız. Bizim aday adaylarımız mevcuttur. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde genel merkezden gelen talimatla adaylarımızla mücadele edeceksek, yine cumhur ittifakına zarar vermeden seçim kampanyasını yürüteceğiz. Ben Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’na, İzmit Belediye Başkanı’na bu ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederim”

BÜYÜKAKIN “CUMHUR İTTİFAKI BEKA İTTİFAKIDIR”

“Cumhur ittifakı bu millet için bir beka ittifakıdır” diyerek söze başlayan Büyükakın ise, “Aslolan devletin ebediyen devam etmesi, devlet ebet müddet fikrinin sonsuza kadar devam etmesidir. Genel başkanlarımızın kurmuş olduğu bir ittifak hiçbir şekilde zarar görmeden devam edecek, aynı hassasiyetle çalışacağız. Milletin bekası adına amasız, fakatsız her şekilde bu ittifakın devamı konusunda özen gösterilecek. Aslolan anadolunun, milletimizin ayakta kalmasıdır” diye konuştu.

Tarihi sorumluluklarının farkında olduklarını söyleyen Büyükakın, şunları kaydetti;

“Buralarda neler yapılmaya çalışıldığını, yeniden dizayn çabalarına karşı nasıl birbirimize tutunmak gerektiğini hepimiz biliyoruz. Allah nasip ederse bu oyunlar, cumhur ittifakı sayesinde başarısızlığa uğrayacak ve bu millet devam edecek. Bu yaklaşımınız için teşekkür ederiz. Genel sekreterliğimiz döneminde de sizlerle yakın çalıştık. İttifak yoktu belki ama biz son derece müttefik gibi çalıştık. Kocaeli hep model olmuştur, inşallah bundan sonra da model olacaktır

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise Türklerin kurdukları devletleri herşeyin üzerinde gördüklerini hatırlatarak, “Elbette bunu toplumun milletin tümü aynı homojenlikte yapmıyor. Her zaman bir cengaver, vatanı ve değerleri uğruna herşeyi taşın altına koyan bir bölüm varmış. İşte o bölümden birileri olarak biz buradayız. Cumhur ittifakı, bu söylediğimiz şeyleri en üstte tutacak bir toplum kesimidir. Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında, 15 Temmuz’da da bu ruhla mücadele ettik. Bundan sonra inşallah hep birlikte büyükşehirde çok daha güzel çalışmalar yapacağız. Bizler her zaman bir ekip çalışmasıyla hedefimize hizmet etmeye gayret ettik. Ben de MHP camiasına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
Genç refahtan anlamlı pankart
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Refah gençliğinden Sumud daveti
EKONOMİ
15 Kez Görüntülendi.
Zeytinoğlu: Eylül Enflasyonu Son 8 Ayın Zirvesinde
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
KTO 2025 Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Suçundan Hükümlü Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Hükümlüsü T.Y. Operasyonla Körfez'de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Perşembe Pazarı’nda Esnafla Buluştu
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Radar Denetimlerinde Yeni Dönem: Şeffaf ve Önleyici Uygulamalar Geliyor
ASAYİŞ
57 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucuya Geçit Yok: 189 Şüpheli Yakalandı
İZMİT
15 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Patili Dostlara Özel Festival Başlıyor